Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Forbes: 10 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích: Kromě Kurkové lidé milují třeba "debilní kecy"

/
  • Karolína Kurková patří k nejvyhledávanějším modelkám na světě.
    9. září 2015 ● 21:37

    Magazín Forbes sestavil ve spolupráci se společností Socialbakers žebříček 77 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Sledoval čtyři největší kanály – Facebook, YouTube, Instagram a Twitter. Na první příčku se dostala topmodelka Karolína Kurková. U uživatelů Socialbakers zohledňovali např. počet příspěvků na sociálních sítích, aktivitu fanoušků i rychlost růstu příznivců.

  • 1.

    1. Karolína Kurková (31) - Topmodelka

    Jedna z nejkrásnějších českých topmodelek zveřejňuje hlavně fotky své práce a titulní strany módních časopisů, na kterých se objeví. Neopomíná ale ani na svého syna Tobina. V posledním videu oznámila, že čeká druhého chlapečka. Své posty podepisuje -KK, případně používá vlastní hashtagy #KKstyle nebo #KKfamily.

    Karolína Kurková čeká druhého chlapečka.
    Autor: Facebook

  • 2.

    2. Petr Čech (33) - Fotbalový brankář Arsenalu

    Nejlépe vydělávající český sportovec kromě příspěvků z fotbalových utkání se na sociálních sítích chlubí i se svou další vášní – bubny. Jeho video, na kterém tříská ze všech sil do bubnů, mělo téměř 800 000 zhlédnutí.

     

  • 3.

    3. ViralBrothers - Čeněk Stýblo (33) a Erik Meldik (29) - Youtubeři

    Nejznámější youtubová dvojice ViralBrothers se proslavila svými videi, které jednu dobu "žralo" celé Česko. Kdo nezná sérii "debilních keců", jako by nebyl. Teď momentálně frčí jejich pomsty, konkrétně „Revenge 9 – Cheating prank“ se stala historicky nejsledovanějším českým videem na YouTube, má přes 30 milionů zhlédnutí.

     

  • 4.

    4. Petra Kvitová (25) - Tenistka

    Na sociální sítě vstoupila nejlepší česká tenistka postupně, v poslední době si oblíbila zejména Instagram. Její nejčastější příspěvky jsou z tréninků a sportovního stylu života. Tu a tam se pochlubí večeří s přáteli či nohama naloženýma ve vaně.

    Petra Kvitová s přáteli na večeři
    Autor: Instagram

    Petra Kvitová ve vaně.
    Autor: Instagram

  • 5.

    5. Jiří Král (25) - Youtuber a účastník reality show Farma

    Jeden z hrdinů generace Z. Jiří Král na YouTube točí sám sebe a jeho videa si přehrálo už přes 18 milionů lidí. Proslavil se také díky reality show Farma, v níž porušil pravidla smlouvy a hrozila mu pokuta půl milionu.

     

  • 6.

    6. Denise Milani (35) - Fotomodelka

    Fotomodelka s vlastním jménem Denisa Krajíčková postavila v Americe svou kariéru na obřím poprsí velikosti 90 DDD, o kterém tvrdí, že je přírodní.

    "Posílám vám pozitivní vibrace," okomentovala svou fotografii.

    Denisa Krajíčková alias Denise Milani
    Autor: Facebook

  • 7.

    7. Ben Cristovao (28) - Zpěvák, tanečník

    Ben Cristovao, který si na sociální síti říká také Benny Cristo, se sice dostal do podvědomí posluchačů už v soutěži SuperStar, ale jeho kariéra se rozjela ve chvíli, kdy spustil hit 8. Bomby. Jeho videoklip na YouTube vidělo přes 10 milionů lidí.

     

  • 8.

    8. Teri Blitzen (15) - Nejznámější česká youtuberka

    Tereza Hodanová se stala vítězkou Utubering Awards v ženské kategorii Nejpopulárnější youtuber. Jednou týdně točí teenagerská videa o všem, co ji zajímá, nejčastěji vlogy a beauty videa. Teri Blitzen si oblíbila čaje od Bubbleology a to byl hlavní impulz pro spolupráci na akci Utubering.

     

  • 9.

    9. Hoggy (26) - Youtuber

    Petr Lexa alias Hoggy se v roce 2012 objevil v pěvecké soutěži Hlas Československa, ale proslavil se svými "challenge" videi na YouTube. Ty se vyznačují většinou něčím nechutným, jako třeba sníst rozmixované zelí s marmeládou, nebo něčím bolestivým, například kdo vydrží více facek.

     

  • 10.

    10. Alena Šeredová (37) - Modelka

    Nejslavnější česká WAG (ženy a přítelkyně vysoce postavených sportovců – pozn. red.) Alena Šeredová nejčastěji na sociálních sítích zveřejňuje fotky ze svého soukromí. Převážně snímky se svými syny. Dřív přispívala fotkami i svého manžela Gianluigiho Buffona, teď její Facebook zdobí snímky s novým přítelem miliardářem Alessandrem Nasi.

     

    Alena Šeredová se svými syny a sestrou
    Autor: Facebook

    Alena Šeredová s přítelem Alessandrem Nasi
    Autor: Facebook

    Fotogalerie
    16 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

jiri_nedouk_celadnik:  samí vykloubenci, až teda na sportovce. Tak kde jsem já. Jaktože mě tam nemáte, píšu na super.cz jako na kokainu

(09. 09. 2015 23:09)

vosavopruz:  Ten vopičák Cristovao,co je zač?

(09. 09. 2015 22:11)

jerry39: Čech,Kvítová atd.tak to se musím zasmát.

(09. 09. 2015 21:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy