Boris Hybner je scenárista, režisér, herec, mim a pedagog. Jana Kremanová je zas malířkou. Herečka Vanda Hybnerová zdědila po svých rodičích kousek z každého jejich talentu. Prostě se tak trochu pomamila i potatila. „Ona se i pomamila, její matka je malířka. Vanda dokonce studovala operní zpěv. Je to rodinné prokletí, v Čechách se rodí dynastie,“ vypráví o své dceři přední mim Boris Hybner.

Vanda patří mezi nejúspěšnější a nežádanější herečky v Čechách. Objevuje se snad v každém seriálu, které české televizní stanice vysílají. Jejím posledním seriálovým počinem je nový seriál Přístav. Pyšný otec samozřejmě práci své dcery sleduje. „Vandinu práci samozřejmě sleduju, zrovna nedávno jsme byli spolu na obídku,“ chlubí se svým dobrým vztahem s dcerou Boris.

„Když dostane roli a mluví o ní, víme už, že to bude zajímavé. Hraje tuším manželku Martina Dejdara. Možná bych to jako otec neměl říkat, ale ona je dobrá herečka. Jednou nohou je v komedii, ale dokáže i velmi hořké věci,“ uzavírá vyprávění o své úspěšné dceři.

Fotogalerie
8 fotografií