Ondřej Brzobohatý si už prošel několika neúspěšnými vztahy. Láska k Johaně Indrákové ho zavedla až před samotný oltář. I když mu všichni zbrklý sňatek vymlouvali, on si nedal říct a pohlednou brunetku si vzal. „S jeho manželstvím jsme nesouhlasili, to nebudu popírat. Ale to hlavně proto, že jsme s Radkem oba považovali za úplný nesmysl, aby se ženil tak mladý. Říkali jsme mu, že to nikam nevede. A nakonec se ukázalo, že jsme měli pravdu,“ vypráví o neúspěšném manželství svého syna Hana Gregorová magazínu Blesk.

I když na první pohled herečka a vdova po Radku Brzobohatém působí jako rázná žena, synovi se do vztahů nikdy nepletla a neplete. „Ovšem nikdy jsem se Ondrovi nemontovala do výběru partnerek, jen se mi nelíbil styl života, který si zvolil. Vždyť mu bylo dvacet, odstěhoval se ke starší holce, do toho dokončoval školu…,“ pokračuje ve vyprávění pro magazín Blesk Hana.

Nyní Ondřej žije s nejúspěšnější českou miss Taťánou Kuchařovou. Tentokrát už budoucí tchyně se synovou nastávající souhlasí, ale co se týče sňatku, názor má pořád stejný. „Za Ondru a Táňu jsem šťastná, vždyť jsou zamilovaní, spokojení. Ale jsem taky ráda, že vlastně ani nevím, jak to mezi nimi doma funguje. Když je vidím spolu, je to všechno jen zalité sluncem, bez mráčků. A oba jsou snad dost chytří, že se nehodlají brát. Ale kdyby na to došlo, tak fajn, je to jejich volba,“ říká Hana magazínu Blesk.

Zatímco na první synovu veselku odmítla herečka jít, na druhou by se už určitě dostavila. „Já jsem už tehdy řekla, že půjdu až na tu druhou,“ směje se svérázná Hana.

Fotogalerie
13 fotografií