Na zahradním večírku Borka Severy, kde se zároveň slavily narozeniny jeho manželky Dagmar, se sešly snad všechny významné osobnosti českého showbyznysu.

Mezi gratulanty nechyběl ani proutník Felix Slováček, kterého místo manželky Dagmar Patrasové doprovodila dcera Anička. I když má Slováček po úletu s Lucií Gelemovou u Dády doma průšvih, od krásných žen si rozhodně odstup nedrží.

Do svých sítí tentokrát lapil Dagmar Havlovou s Jitkou Zelenkovou a jako správný milovník žen se jim celý večer věnoval. Usadil se mezi ně a vyprávěl jim vtipné historky. A nebyl by to Felix, kdyby si na slavné dámy nesáhl.

Bývalé paní prezidentové sahal na kolínko, Jitku Zelenkovou zase objímal kolem pasu. A cítil se mezi nimi jako pyšný lev s právě ulovenými kořistmi. Není divu, že si Felix vybral zrovna Havlovou.

Dáša se na zahradní večer pořádně vyfikla. K černým leginám a dlouhé bílé košili si vzala pestrobarevné balerínky do špičky s kovovými hroty. K nim sladila i náušnice. Je vidět, že Havlová sleduje trendy poslední módy.

Fotogalerie
13 fotografií