Každé delší volno využívá Mahulena k tomu, aby zmizela k moři. Léta jezdila s kamarádkou Zuzanou a posléze i dcerou na Kypr, kde nějaký čas žily a pracovaly. Pak řecký ostrov nahradilo Chorvatsko, kde má spoustu přátel. „Už jsem si zjišťovala, kolik tam stojí domeček. Nic velkého, ale hlavně, aby to bylo u moře. Není to tak strašná cena, ale ještě chvíli budu muset pracovat a Máňa studovat,“ svěřila se Blesku herečka, která se v úterý vrátila z dovolené v Gruzii.

„Letěly jsme tam s dcerou za kamarádkou, která odsud pochází a na léto se tam vrací. Bylo to skvělý, žádní turisté, levno, výborné jídlo, víno a neskutečně milí a pohostinní lidé. Ale už o tom nebudu básnit, nebo se to tam zvrhne v turistický ráj,“ básní o dvoutýdenním pobytu Bočanová. Krátce po příletu ji čekalo moderování vernisáže malíře Dominika Mareše.

„Jsme letitý kamarádi, takže jsem hned kejvla, že mu to uvedu. Je vtipný, že v minulosti si nás pořád pletli. Dokonce se ptali, zda nejsme dvojčata,“ dodala. Že by hříchy z mládí otce? „Tak teď už to nezjistím, protože moji rodiče už nežijí. Ale kdo ví,“ směje se Mahulena.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: O vztahu s mladým tanečníkem a třetí svatbě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová