Zatímco expřítel Lucie Borhyové Řek Nico dal přednost práci před tím, aby svého syna Lucase odvedl do školy, zubař Karel Kameník, producentka Simona Brdičková nebo podnikatel Simon Štekl se svými ex a dětmi do školy šli.

Herečka Sabina Laurinová (43) se s Kameníkem, s nímž má dceru Maju, rozešla v tichosti před dvěma roky, ale po prvotních tahanicích o alimenty už dávno uzavřeli mír. Před školou vypadali jako spokojená rodinka.

Dcera Martina Zounara (47) Claudie žije se svou maminkou Simonou Brdičkovou, ale u svého otce je velmi často. Kdykoliv má čas, tak si ji bere k sobě. Herec se netají tím, že Simona je ženou jeho života a že by ji rád pojal za ženu, ale ta se netváří, že by chtěla být paní Zounarová.

To Petra Faltýnová (37) to má s manželem Simonem Šteklem už dávno vyřešené. O dceru se starají společně, ale každý si žije po svém. Modelka po rozchodu s Leošem Marešem našla štěstí v náruči bohatého podnikatele Davida. Pětiletou dceru Adrianu ale společně odvedli do britské školy. A vzhledem k tomu, že oba velmi často pobývají na Miami, domluví dceři individuální plán, aby mohla chodit do školy i v Americe.

Fotogalerie
8 fotografií