Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavní vedli své prvňáčky do školy: Zounar, Laurinová, Verešová a další se dmuli pýchou!

/
  • Slavní vedli poprvé do školy své děti.
    1. září 2015 ● 11:57

    Nasadit aktovku, vykročit pravou nohou a vzhůru do školy! Tak vypadalo dnešní ráno v mnoha českých domácnostech. Své ratolesti odvedly poprvé do školy také slavné tváře. Pýchou se dnes dmuli Lucie Borhyová, František Janeček, Petra Faltýnová nebo hrdý otec Richard Krajčo.

  • 1.

    Lucie Borhyová (37) – syn Lucas

    Moderátorka Lucie Borhyová se synem Lucasem prozkoumali soukromou základní školu, kam prvňáček nastupuje, už včera. Dnes ráno ale nasadil aktovku a s květinou v ruce a pyšnou mámou vyrazil mezi nové spolužáky. Borhyová bude platit za synovo studium 10 tisíc měsíčně.

    Podle Lucasova výrazu se prvňáček do školy moc těšil.
    Autor: David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl

  • 2.

    František Janeček (70) – dcera Emily Ann

    Hudební producent se na dnešní den vyfikl do modrého obleku a své nejmladší dceři Emily Ann připravil kornout plný sladkostí. Společně s partnerkou Terezou Mátlovou ji odvedli do první třídy. Rodiče svou dcerku oblékli do růžových šatů s růžovou kabelkou, a tak do lavic usedla jako princezna.

    František Janeček a partnerka Tereza Mátlová odvedli svou dceru Emily Ann do první třídy.
    Autor: Foto Blesk

  • 3.

    Petra Faltýnová (37) – dcera Adriana

    Modelka Petra Faltýnová se vrátila s dcerou Adrianou ze slunné Floridy, aby Adrianka mohla nastoupit do první třídy. Tu přišel do lavic doprovodit i její tatínek Simon Štekl.

    Adrianka chodí do britské školy, takže do první třídy šla už v pondělí. Chodila tam i do školky, takže hodně dětí už tam zná. Takže ten první den zase tolik neprožívala, zato jsem to za ni prožívala já a probrečela jsem celé dopoledne. Byla to pro mě větší událost než pro ni,“ řekla se smíchem Faltýnová.

    Petra Faltýnová se Simonem Šteklem odvedli dceru Adrianku do britské školy.
    Autor: archiv P. Faltýnové

  • 4.

    Bára Kodetová (44) a Pavel Šporcl (42) – dcera Sophie

    První den ve škole a prvňačka Sophinka, kterou doprovázela do školy její starší sestra Violetka, maminka Bára Kodetová a pyšný otec Pavel Šporcl, přišla málem pozdě. „Sophinka měla těsně před odchodem z domu pocit, že má málo vlnité vlásky. Takže jsme ještě kulmovali a dělali vlny,“ smála se maminka Bára Kodetová. Naštěstí mají ale holky školu jen 15 minut pěšky od domova. „Blízkost nebyla jedinou podmínkou. Hledali jsme školu, která by děti podporovala hudebně, proto chodí do školy, která je umělecky zaměřená,“ vysvětlil Šporcl.

    Pavel Šporcl s Bárou Kodetovou doprovodili do školy kromě starší dcery Violetky také prvňačku Sophii.
    Autor: herminapress.cz

  • 5.

    Sabina Laurinová (43) – dcera Maja

    Prvňačku má doma také Sabina Laurinová, která společně s bývalým partnerem Karlem Kameníkem doprovodila dceru Maju do školy. „My holky jsme prožily prvňáčkovskou noc v pohodě a Maja se hodně těšila na nové spolužáky a na paní učitelku. Od starší sestry Valentinky věděla, co ji čeká, a tak byla spíše plná očekávání než obav,“ prozradila Sabina Laurinová.

    Prvňačku Maju doprovodila máma Sabina Laurinová a táta Karel Kameník.
    Autor: herminapress.cz

  • 6.

    Martin Zounar (48) – dcera Claudie

     

    Do stejné školy jako dcera Sabiny Laurinové nastupuje i dcerka herce Martina Zounara Claudie. Na rozdíl od dcery její první den herec nesl těžce. „Špatně jsem spal a pak mi z toho, že povedeme naši malou Claudinku do první třídy, naskočila husí kůže. Hrozně takové věci prožívám, pro nás i dceru je to takový zlom. Je ale zajímavé, že Claudinka šla úplně v klidu. Prostě, byla to mezi námi taková dělba práce, já jsem měl nervy na pochodu, ona byla a je v pohodě,“ se smíchem popsal poslední chvíle před vstupem do první třídy základní školy na Barrandově taťka Martin Zounar.

    Claudinku odvedli do školy rodiče.
    Autor: herminapress.cz

  • 7.

    Jan Saudek (80) – dcera Anna Marie

    Do první třídy poprvé zavítala také dcera fotografa Jan Saudka a jeho manželky Pavlíny Saudkové Anna Marie. Ta před odchodem do školy dostala od pyšného tatínka obrovskou pusu. Na svůj velký den se už netrpělivě těšila několik dnů dopředu a do školy si také nezapomněla rovnou vzít novou růžovou aktovku. „Ráno to bylo vše dost rychlé,“ svěřila Blesku Saudková.

    Pyšný táta Jan Saudek s dcerou Annou Marií
    Autor: herminapress.cz

  • 8.

    Andrea Verešová (35) – syn Daniel Tobiáš

    Na rozdíl od sestry Vanessy měl syn modelky Andrey Verešové Daniel Tobiáš dnes ve škole premiéru. Verešová odvedla obě děti do školy a malý školáček se hned ve třídě s popsanou tabulí zabydlel.

    Andrea Verešová se synem Danielem
    Autor: herminapress.cz

  • 9.

    Richard Krajčo (38) – syn Ríša

    Do první třídy dnes nastupuje i syn zpěváka Richarda Krajča, malý Ríša. Aktovku si vybral s potiskem Grand Prix, což dokazuje, že je velký fanoušek motorek. Krajčo má syna Richarda s bývalou manželkou Martinou Poulíčkovou, s níž má ještě dceru Bereniku (3).

    Do školy dnes poprvé kráčel i syn Richarda Krajča Ríša.
    Autor: Facebook

  • 10.

    Ostatní

    Staršího syna Kolju odvede dnes také moderátor Bořek Slezáček. Do první třídy se ráno chystal i Pavol Habera s Danielou Peštovou, kteří doprovodili svého nejmladšího syna Paula Henryho.Nejtěžší práci s vypravováním svých dětiček dnes měla herečka Míša Maurerová, která chystala do první třídy dvojčátka Magdalénku a Pepíčka.

    Daniela Peštová před nástupem do první třídy. Dnes vede svého syna.
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    30 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 33

donpadre:  Nejlepsi jsou yatinkove Saudek a Janecek!

(03. 09. 2015 02:34)

tosca28: housenkaa vic nez souhlas,....a tu fotku s velkohubou Borhyovou, taky asi fotil profesional z Blesku , lip uz by totiz ty nastavene vlasy nemohl odhalit

(02. 09. 2015 12:27)

sheba: Ten "táta" Janeček ......to je pěkný masakr chudák malá, všem jen pro smích.....

(02. 09. 2015 07:10)

bredt8: Jsou to prumerny komedianti.Kdo je z nich slavny ??????????????

(01. 09. 2015 22:09)

deratizater: Jurní dědci si dělají sami vnoučata.Je třeba zrušit sirotčí důchody pokud jeden z rodičů žije. Jelikož třeba takový Jan Saudek plodí děti ještě v 80 létech života z kterých budou za chvíli sirotci o které se bude muset starat stát.

(01. 09. 2015 16:46)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy