Ze snímků z rodinných alb Trávníčkových a Fialkových je patrné, jak často děti své rodiče – ať záměrně, nebo čistě podvědomě – kopírují.

Zatímco Pavla zřejmě inspirovala květina v klopách jeho tatínka i tchána, Monika se zase zamilovala do dlouhého bílého závoje. Ten před lety oblékla na svatbu jak její maminka, tak dnes už zesnulá tchyně.

„Ty fotky jsme samozřejmě prohlíželi už před naší svatbou... Moc se nám to líbilo a chtěli jsme to tak i na naší veselce,“ přiznala Monika se smíchem.

Pavel a Monika Trávníčkovi
Autor: David Kundrát

2015 - PAVEL (64) A MONIKA (29) TRÁVNÍČKOVI:

Princ z Tří oříšků pro Popelku si vzal Moniku po téměř 11 letech společného soužití. Svatba se odehrála minulé pondělí v letohrádku sv. Vojtěch v Počátkách na Vysočině. Na obřad, kterému přihlíželo na čtyřicet hostů, přiletěli vrtulníkem.

1982 - BLANKA (53) A VÍT (58) FIALKOVI
Autor: Foto pro Blesk – David Kundrát, archiv manželů Trávníčkových

1982 - BLANKA (53) A VÍT (58) FIALKOVI

Moniččini rodiče si řekli ano na jaře před 33 lety. Tatínek Vít je Slovák, maminka Blanka pochází z Hané, kde se také brali. „Moji rodiče jsou dodnes spolu a to mě moc těší,“ řekla Blesku Monika, která přišla na svět čtyři roky po svatbě.

1949 - ANNA (†82) A JOSEF (†68) TRÁVNÍČKOVI
Autor: Foto pro Blesk – David Kundrát, archiv manželů Trávníčkových

1949 - ANNA (†82) A JOSEF (†68) TRÁVNÍČKOVI

Hercovi rodiče se brali na Slovensku, odkud pocházela maminka. Tatínek vyrůstal na Moravě. „Moji rodiče už nežijí, ale pamatuju si, že mi vyprávěli, jak na svatbu jeli na saních s koňmi,“ zavzpomínal herec, který tak jel jen jako princ pro Popelku.

Fotogalerie
13 fotografií