Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kde trávily prázdniny české celebrity? V Česku u rybníka? Sotva...

/
  • Jak si celebrity užily dovolenou?
    31. srpna 2015 ● 12:40

    Léto je ten nejlepší čas odjet na dovolenou. V parných dnech se zchladit v moři nebo v místním rybníku. Kam a s kým letos vyrazily tváře českého showbyznysu?

  • 1.

    Michaela Nosková (32): Americká hvězda

    Zpěvačka Míša Nosková vyrazila o letošních prázdninách do velkoměsta, a to rovnou do New Yorku. Přihlásila se na Newyorskou filmovou akademii a po čtyři týdny na sobě tvrdě dřela. „Bylo to skvělé, měsíc jsem si v New Yorku rozšiřovala pracovní zkušenosti a našla i spoustu bezvadných přátel,“ svěřila se Blesku zpěvačka.

    Michaela Nosková
    Autor: Facebook

  • 2.

    Nikol Švantnerová (22): Britská školačka

    Žádné ulejvání. Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová odjela v létě studovat. Volné dny během dvouměsíčních prázdnin trávila v Londýně, kde si zaplatila kurz angličtiny a pilně pracovala na svém dokonalém britském přízvuku. „Studuji i ve volném čase,“ pochlubila se fotkami na sociální síti modelka.

    Nikol Švantnerová
    Autor: Facebook

  • 3.

    Mariana Prachařová (21): Řecká bohyně

    Na třítýdenní dovolenou vyrazila herečka seriálu Ulice Mariana Prachařová v to nejteplejší období, uprostřed léta. Na řeckém ostrově Kréta trávila nejvíce času v letovisku Matala. „Bylo to naprosto úžasný místo a hippies městečko,“ svěřila herečka, která si krásné místo užívala nejen s kamarády, ale i s maminkou, herečkou Danou Batulkovou (57).

    Mariana Prachařová
    Autor: Facebook

  • 4.

    Monika Marešová (40): Delfíni z Turecka

    Dovolená jako z pohádky. Takovou si užila moderátorka a manželka Leoše Mareše (39) Monika Marešová. Přestože trávila takřka celé léto na vodních lyžích, aby trénovala na závody, udělala si pár dní volna na pořádný relax a zaletěla se svými syny Matějem (6) a Kubou (9) do Turecka. „Moc jsme si to užili. Nemohla jsem kluky dostat z bazénu, a to přitom se mnou byli na soustředění s lyžováním. Podle mě by v té vodě nejraději spali,“ řekla Blesku Monika.

    Monika Marešová s dětmi na dovolené.
    Autor: Facebook

  • 5.

    Petra Svoboda (31): Portugalský život

    Moderátorka televizních zpráv na TV Nova Petra Svoboda nechala dovolenou u moře až na poslední chvíli. V druhé polovině srpna odletěla se svou jedinou dcerkou Rachel (4) na dámskou jízdu na jih Evropy. Zajely si totiž společně užívat teplo až do slunného Portugalska. „Portugalský život,“ napsala si kráska na sociální síť k fotkám.

    Petra Svoboda
    Autor: Facebook

  • 6.

    Eva Holubová (56): Svůdná Siciliánka

    Eva Holubová trávila už poněkolikáté léto s rodinou na Sicílii. Poté, co v zimě nabrala několik kilo, začala držet dietu metabolic balance, díky které nyní váží o 14 kilo méně, a s radostí se tak svou sexy figurou chlubila i na místních plážích. „Siciliánky mě naučily chodit svobodně v bikinách,“ napsala šťastná herečka na sociální síť.

    Eva Holubová na dovolené
    Autor: Facebook

  • 7.

    Simona Krainová (42): Kanárská královna

    Jedno z nejoblíbenějších míst. To je pro modelku Simonu Krainovou letovisko Lanzarote, jedno z prvních obydlených míst na Kanárských ostrovech. „Letos už je to třetí rok, kdy jsme vyrazili na Lanzarote. Jezdíme sem vždy na dva týdny, je tu krásně. Milujeme ten ráz ostrova. Vždy si tam dobijeme baterky,“ prozradila modelka, která odjela na dovolenou nejen s manželem Josefem Vágnerem ml. a se syny Maxem (4,5) a Brunem (2,5), ale přizvala i svou sestru Yvonnu.

    Simona Krainová na Lanzarote.
    Autor: Profimedia, Instagram

  • 8.

    Hana Zagorová (68) a Štefan Margita (59): Španělská pohoda

    Hana Zagorová celý červenec trávila se svým mužem na jejich „chalupě“ ve španělské Malaze, kde si užívali a relaxovali. I když na nicnedělání si dlouho nemohla zvyknout. „Po týdnu se to zlomilo. Teď vstávám až v 8:30!! To je něco! Čtu knížky, luštím sudoku, plavu, jím!! A je mi krásně,“ pochlubila se zpěvačka.

    Hanka s manželem na své chalupě v Malaze
    Autor: facebook.com

  • 9.

    Leoš Mareš (39): Romantika na Krétě

    Měsíc poté, co se moderátor Leoš Mareš bláznivě zamiloval do Moniky Koblížkové, vzal svou novou lásku na luxusní dovolenou. Několik dní si užívali jak na řeckém ostrově Santorini, tak na Krétě. Moderátor ze své dovolené plnil sociální sítě fotkami od moře, ale i postavou své nové přítelkyně.

    Leoš Mareš si Řecko užívá.
    Autor: Instagram

  • 10.

    Andrea Verešová (35): Kráska z Dubaje

    Nejvíc dovolených letos zvládla modelka Andrea Verešová. Od dubna si totiž každý měsíc zaletěla alespoň jednou k moři, především kvůli pracovním zakázkám. Nevynechala ani letní měsíce. V srpnu tak vyrazila s manželem Danielem Volopichem (50) a dětmi Vanesskou (8) a Daníkem (6) na luxusní dovolenou do Dubaje. „Posíláme slunečné pozdravy od moře a přejeme krásné a pohodové letní dny,“ pochlubila se Andrea fotkami, kde oslňovala svou krásou jako místní Šeherezáda.

    Květen: Na dovolenou vzala děti.
    Autor: Facebook

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

sores: Koho to zajímá Bleskáči? A jaké sééééreblity má myslíš? V českém miniaturním státečku žádné nejsou to bys měl vědět. Natáčí se u nás než samé debilní seriály na louce u lesa jako všechno. Jsme žebrota ale herci se vztekají že neberou ty mega jako v USA. To je absolutně nesrovnatelné jejich obrovsky nákladný film nebo český seriál u lesa.A jejich filmy se promítají po celém světě ale české nikde.

(31. 08. 2015 15:21)

Rumprecht: Jděte do řiti pitomci z redakce!

(31. 08. 2015 14:48)

vosavopruz: Pípin maj bathol,du ju frenktfith mí

(31. 08. 2015 13:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy