V roce 2013 asi Krause nenapadlo, aby se přihlásil do soutěže Muž roku. Copak o to, fešák to byl, ale s vypracovanou figurou byl dost na štíru. A i když dost sportoval, tak o pekáči buchet na břiše a ramenou jak Thorr se mu mohlo jen zdát.

Ale pak mu do cesty vstoupila půvabná blondýnka Eva, která se deset let živí jako fitness trenérka a pravidelně soutěží v Bikini Fitness. Letos na jaře vyhrála. 

„Kubis celý život sportoval, na vrcholové úrovni hrál fotbal, nikdy nebyl nijak zvlášť oplácaný, ale bujarý život vysokoškolského studenta se na jeho těle přeci jen začínal podepisovat víc a víc. V roce 2013 přišla radikální změna celého jeho života, kromě toho osobního také v životosprávě. Party až do rána vystřídalo ranní vstávání do fitka, pizza se proměnila v maso a zeleninu a pivo v proteinové drinky. Kuba patří mezi ty, kteří každý den pracují na tom, aby si plnili své sny,“ říká Eva.

Dva roky dřiny a odříkání Jakubovi zajistily dokonalou figuru a zvedly sebevědomí. Přihlásil do soutěže o nej muže roku a právem si odnesl titul. I když mu soutěž slávu a bohatství asi nezajistí, je to dobrá motivace pro všechny, kteří se ještě nerozhoupali něco se sebou udělat a pořád se vymlouvají na to, že nemají čas. 

Fotogalerie
8 fotografií