Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

11 účastníků ze šesti SuperStar prošlo razantní změnou. Přibylo tetování, břišní pekáče a silikonová ňadra

/
  • Nejvýraznější účastníci SuperStar
    Nejvýraznější účastníci SuperStar (archiv Blesku)
    26. srpna 2015 ● 05:00

    Letos je to jedenáct let, kdy si Česko zvolilo svou první SuperStar. V roce 2004 zvítězila Aneta Langerová (28). Po třech ročnících Česko hledá SuperStar přišla v roce 2009 změna v podobě Česko Slovenská SuperStar. Vybrali jsme 11 účastníků, kteří prošli velkou změnou. Již v neděli 30. srpna na obrazovky vtrhne sedmá řada SuperStar.

     

  • 1.

    Ustrašená myška, která sesadila Bílou

    Historicky první českou SuperStar se v roce 2004 stala Aneta Langerová (28). V prvním kole to byla ustrašená myš, ale každý týden její sebevědomí stoupalo, až dosáhla na nejvyšší metu. Po vítězství sbírala jedno ocenění za druhým, v roce 2005 dokonce porazila ve Slavíku Lucii Bílou. V roce 2009 přiznala, že je lesba, a od té doby homosexuální komunitu veřejně podporuje. Vydala šest alb a právem patří mezi nejlepší české zpěvačky. Žije s přítelkyní Olgou Špátovou.

    2412814:full:true:true

     

  • 2.

    Olizování rtů vyměnil za kérky

    Ve stejném roce jako Aneta bojoval o vítězství Sámer Issa (30). Nakonec skončil na třetím místě. Fanynky zbožňovaly jeho nervózní olizování rtů. Jeho tělo zdobí nesčetně kérek, v jeho loži bylo nesčetně žen, např. Agáta Hanychová, několikrát se dostal do křížku se zákonem, netají se, že má za sebou drogové období, a rád by uspěl v zahraničí. Vydal dvě alba, letos oslavil 30 let a je singl.

    2412816:full:true:true

     

  • 3.

    Podpatkový král

    Filip Jankovič (29) sice není žádným super zpěvákem, ale zato má naprosto ojedinělý projev, což ve finále v roce 2005 dokázal i v „Cliché“ od Support Lesbiens, kterou obrátil totálně naruby – šambády kličé, přičemž ještě ukázal, že by mohl hrdě tanečně konkurovat klukům z boy bandů. Je dobře, že se vybodl na zpívání a vydal se na dráhu tanečníka. V Londýně a Los Angeles se dostal mezi taneční špičku, živil se jako model a do Čech přivezl tanec na podpatcích. Netají se svou náklonností k mužům.

    2412808:full:true:true

  • 4.

    Z metráčka Twiggy! 26 kilo dole

    Jednou z finalistek druhé řady SuperStar byla Michaela Nosková (32). Její boj s váhou připomíná jízdu na horské jízdě. Nadváha se střídala s podvýživou. Už rok je Míša s váhou spokojená, dokázala se zbavit 26 kil. V roce 2010 se provdala za Jana Horsáka, s nímž má dceru Elišku. Před dvěma roky se rozvedli. Hraje v několika muzikálech, vystupuje, tančí a momentálně je jejím přítelem Ondřej Bábor.

     

    2412810:full:true:true

  • 5.

    Blonďatý drnda z Ostrova

    I když ve finále třetí řady vypadal, že je tam omylem, zvítězil. Po svém vítězství Zbyněk Drda (28) natočil pod vedením producenta Honzy Horáčka během tří měsíců desku Pohled do očí, která vyšla v dubnu 2007. Od té doby se objevuje na béčkových akcích, poslední zmínka je, že se rozešel s přítelkyní.

    2412813:full:true:true

  • 6.

    Starý mladý Sinatra

    V roce 2009 se Češi a Slováci spojili a vznikla Česko Slovenská SuperStar. Vítězem se stal Martin Chodúr. Lítost vzbuzovala jeho sociálně slabší rodina. Během soutěže sliboval, že jim pomůže, ale nakonec takový samaritán nebyl. Krátce po vítězství se dal dohromady s o 16 let starší podnikatelkou Ivonou Zelníkovou a plánují svatbu. A v podstatě vedle ní zestárl, jak vzhledově, tak pěvecky. Vydal dvě alba.

    2412815:full:true:true

  • 7.

    Blonďák s holčičí kšticí

    Jeho blonďatá rozčepýřená kštice připomínala jednoho ze členů legendární kapely Europe. V soutěži předvedl neskutečný temperament, což ho vykoplo na stříbrnou příčku. Jeden čas tíhl k vegetariánství a cvičení, čímž si zajistil skvělou postavu. Před rokem se ostříhal a přestal se barvit na blond. V lednu 2015 odstartoval propagační kampaň projektu Terrapie. Vydal tři alba.

    2412807:full:true:true

  • 8.

    Prorazila v Americe

    Když tehdy patnáctiletá Monika Bagárová (21) poprvé zazpívala ve finále, všichni měli jasno – nová SuperStar. Bohužel si vítězství odnesl Martin Chodúr. Po finále začala randit s kolegou Benem Cristovao, vztah vydržel dva roky. V osmnácti odjela s kamarádkami do Ameriky a to se jí stalo osudným. Na večeři v italské restauraci potkala svého nynějšího přítele. Momentálně tam žije a natáčí album.

    2412812:full:true:true

  • 9.

    Ze skejťáka Gladiátorem

    Ben Cristovao (28) patří k exotické části soutěžících, kteří se přihlásili do Československé SuperStar. Jak napovídá jméno, není obyčejný Čech, jeho matka je Češka a otec z Angoly. Jeho exotický vzhled nenechá žádnou ženu chladnou. Po soutěži se začal naplno věnovat své kariéře, natočil tři alba, nespočet videoklipů, které mají zahraniční nádech. Před dvěma lety se rozhodl změnit životní styl. V rámci svého projektu Gladiator Ben spustil novou facebookovou fitness platformu The Barbarians, kde se s veřejností dělí o svá dobrodružství z fitness centra. Jako třetí Čech se dostal na obálku ženského magazínu Elle.

    2412817:full:true:true

  • 10.

    Řídil pod vlivem

    V roce 2011 se SuperStar stal Slovák Lukáš Adamec (28). Po získání slávy a výhry se mu zatočila hlava a na čas se stal bujarou rockovou star. V roce 2012 boural, zranil dvě ženy a policie mu naměřila 1,42 promile. Na 20 měsíců dostal zákaz řízení a zaplatil téměř 38 tisíc korun. O rok později se oženil s půvabnou Miriam a loni v březnu se jim narodil syn Teo. Stále se živí zpěvem.

    2412811:full:true:true

  • 11.

    Zapadla do propadliště dějin

    Poslední vítězkou SuperStar z roku 2013 je blondýna Sabina Křováková (23). Výhru dva a půl milionu odevzdala rodičům, koupila si jen kytaru a boty. Starou kapelu rozpustila, založila novou a pravidelně vystupuje. Na turné doprovázela Lucii Bílou a Daniela Landu

    2412809:full:true:true

     

     

     

     

     

Témata

superstar

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

funebrak: Letošní vítězkou bude asi ta nejmladší. Tuším, že se jmenuje Helenka Vondráčková.

(27. 08. 2015 10:29)

sores: Nej.hnusnější je Nosková s předkusem co střídá chlapi jako fusekle! Chudák dcera, bude z ní to co vidí u matky.

(26. 08. 2015 16:06)

eisenbieger: To budou pekne posahany lidicky co nemaj urcite ani na metro , ale je pravda ze tyhle ukazou pero nebo kunditschku kdekoliv a kdykoliv pac je to jejich naklonost kdyz vedej ze se nekdo na ne diva a nebo zaira kamerou ...ten jackson je nakej uprchlik nebo kde sebrali takovyho trhana.

(26. 08. 2015 11:54)

ornellatlustoprdka: Nic proti, ale nejnavštěvovanější americký portál Yahoo o té naší cikorce Bagárové neslyšel a pod jejími videi na YTB jsou jen časké komentáře, takže co přesně znamená to: "prorazila v Americe"?

(26. 08. 2015 11:39)

hejhej: Razantní změny. Silikonová prsa, tetování, ale stálé "prázdné" hlavy

(26. 08. 2015 11:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy