Mladý Slováček přijel o víkendu na finále Muže roku v Náchodě. Doprovázela ho snoubenka Michaela Zemánková (35). Blesk se při té příležitosti Felixe zeptal, co říká na to, že měl (nebo možná ještě má) jeho otec milenku – výtvarnici Lucii Gelemovou (32).

„Snažím se na celou situaci dívat očima obou stran! Nicméně stojím na straně mámy,“ svěřil se nám mladý Slováček. „Já jsem tátovi svůj názor řekl. Je to jeho věc. Ale určitě zná své kvality i kvality mámy, které jsou nesporné. Myslím si, že to dopadne v neprospěch slečny Gelemové,“ prohlásil Felix junior.

K celé záležitosti se snacha Slováčka a Patrasové Michaela Zemánková. „Já bych tímto vzkázala slečně Gelemové, aby se na to vykašlala. Je to tak okaté, o co jí jde,“ dodala zpěvačka, která pochází z Mníšku pod Brdy, kde vyrůstala v doktorské rodině.

Dcera Slováčka a Patrasové Anička (20) zpočátku stála na straně táty, dokonce prosila, aby ho novináři nechali na pokoji. Jenže situace se změnila a Lucie Gelemová už vadí i mladé hudebnici. „Anička stojí při mně, já se můžu o obě děti opřít a spolehnout se na ně. To mě také drží nad vodou,“ svěřila se Dáda.

Fotogalerie
11 fotografií