Na první pohled je jasné, že jde o matku a dceru, rysy v obličeji jsou všeříkající. „Lidé, kteří znají i tatínka, říkají, že mám z každého něco,“ řekla Blesku novopečená moderátorka Top Star magazínu.

Otce ale od puberty neviděla. O to víc tíhne k mamince. Možná i proto dosud ani neměla důvod se od ní odstěhovat a stále spolu žijí v Jesenici za Prahou.

Paní Perkausová je rozvedená, přítele nemá a nyní už nepracuje. Svou dceru prý až do osmnácti let držela velice zkrátka. „V době, kdy jsem chtěla chodit s kamarádkami na diskotéku a bavit se, jsem nesměla. Dala mi zákaz,“ zavzpomínala atraktivní blondýnka.

Maminka s ní pochopitelně prožívá i její novou práci snů. „Měla z toho radost, ale teď na mě klade strašně velký nároky. Chce, abych se věnovala jenom Top Staru... Opravdu mi nic neodpustí,“ svěřila se vší vážností.

Jak se datum její moderátorské premiéry blíží (Prima ji přesunula až na 31. srpen), nervozita stoupá. „Maminka je spíš mírnější. Rozmyslí si, než něco udělá. Kdežto já jdu do všeho po hlavě,“ dodala nástupkyně Ivy Kubelkové (38).

Fotogalerie
14 fotografií