Ačkoliv stále není nikomu jasné, podle jakého klíče televize Barrandov vybrala právě Štikovou a jak je možné, že někdo s 18 exekucemi bude radit rodinám s finančními problémy, Monika už opravdu stanula před kamerou a ve středu večer se premiérově objeví na obrazovce. Natáčení prý ale pro ni rozhodně nebylo jednoduché.

„Natáčení v problematických domácnostech bylo kolikrát hodně vyhrocené a Monika nebyla daleko od zhroucení,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj z jejího okolí. A není se čemu divit. Většina rodin, kterým se Štiková snažila pomoct, řešila problémy právě s penězi.

V takových situacích si Monika musela nutně vzpomenout na to, kterak dluhy před dvěma lety její rodinu téměř zničily. „Muž na tom byl jeden čas tak špatně, že jsem měla strach, aby si něco neudělal. My ženy jsme v těchto situacích přece jen silnější. Ale u něj jsem se opravdu bála, aby si nesáhl na život... Naštěstí to vše zvládl a dnes jsem na něj hrdá,“ uklidnila své fanoušky Štiková.

Ta také naznačila, že část obřího dluhu už se jim podařilo zaplatit. Stále ale chybí obrovská suma, kterou exekutoři očekávají. Byť televize nechce říct, kolik za účinkování Štikové zaplatí, jedno je jasné – korunky skončí u státních vymahačů dluhů.

Fotogalerie
6 fotografií