Herec Jan Přeučil získal luxusní byt na pražských Vinohradech s první manželkou Štěpánkou Haničincovou. Byl jeho chloubou. Nyní je ale vše jinak a herec se současnou partnerkou byt opustili. „Rozhodli jsme se, protože nám už dva dospělí kluci odešli a 4+1 je pro nás opravdu velké, šli jsme do 2+1,“ uvedla Hrušková deníku Aha!.

Finanční situace byla také jedním z faktorů, který ovlivnil jejich rozhodování ohledně stěhování. Oba dva pobírají důchod a herec má 12 700 korun. Navíc něco dostává i za hraní. To ale na provoz takového bytu nestačilo. „A také se ve velkém bytě člověk nalítal, to nemá cenu. Udržovat to bylo také náročné a dalo to moc práce,“ svěřila se herečka.

Stěhovali se čtyři měsíce. „Bylo to tak dlouho, protože to bylo z 200metrového bytu do polovičního, sice jsme se stěhovali pouze na patře, ale byla to akce složitá. Museli jsme totiž třetinu věcí dát pryč. Ne nábytek, ale knížky, různé drobnosti, oblečení. To by se nám do menšího bytu prostě nevešlo,“ řekla Hrušková.

„Každou věc musíte vzít do ruky, knížky a drobné věci šly na charitu. Nic se nevyhazovalo, dávali jsme věci na dětský domov nebo na domov seniorů,“ dodala.

Fotogalerie
10 fotografií