„Je nám velikou ctí, že nás Heidi Agan navštíví. Přiletí již ve čtvrtek 20. srpna, zúčastní se tiskové konference a také se setká s Mužem světa Neilem Perezem, jenž se pyšní titulem Mister International. V pátek 21. 8. dvojnici Kate Middleton čeká cesta do Náchoda, kde navštíví i Královéhradeckou lékárnu, přijme ji starosta Jan Birke a bude mít také možnost navštívit náchodský zámek. Večer se zúčastní finálového večera Muže roku 2015. Noc samozřejmě stráví v prezidentském apartmá Hotelu Beránek,“ upřesnil program dvojnice Kate David Novotný.

Ten si nyní marně láme hlavu s občerstvením. „Vyjádřila se v tom smyslu, že by v České republice ráda ochutnala nějakou místní specialitu, tak přemítám, zda bude lepší svíčková nebo krkonošské kyselo,“ dodal pořadatel.

Dnes tato dvojnásobná matka (má děti ve věku 6 a 13 let) létá za prací po celém světě první třídou a je považovaná za dvojnici Kate číslo jedna. Paradoxní je, že samotná Heidi říká, že princové William nebo Harry se jí vůbec nelíbí a nikdy by s nimi nemohla nic mít. Prý jsou na ni moc vysocí. Pravidelně dostává žádosti o ruku, které přechází s úsměvem.

Fotogalerie
4 fotografie