Felix nemá zábrany před ničím. Před pohřbem tetičky Anděly ve vinořském kostele zajel k milence Lucii Gelemové (32), aby jí pomohl s plátny a odvezl svým autem na Ruzyň. Pak spěchal na pohřeb, kde se tak nějak snažil být oporou své zákonné manželce. O tom, že by se měl Felix vidět s výtvarnicí Lucií Gelemovou, Dáda dopředu nevěděla. „Zavolal mi to, až když mu zavolal redaktor Blesku a informoval ho o existenci snímků,“ hlesla Dáda.

„Vysvětlil mi to tím, že ho paní Gelemová požádala, aby jí přivezl plátna z Ruzyně, aby mohla malovat. Sama je prý, chudinka, neunese,“ dodala s tím, že mu na tohle položila telefon.

„My jsme přátelé. A budeme přátelé do konce života!“ hájil se muzikant. Dádě se ale takové přátelství nezdá. „S tím já naprosto nesouhlasím, to není přátelení. Už mu nevěřím,“ řekla Dáda jistě. Vzápětí ale přiznala, že jí na Felixovi stále záleží. „Mám strach o zdraví svého muže. Bojím se, že paní Gelemová mu ubírá život,“ uvedla Blesku. Prostřednictvím VIP zpráv dokonce mladé umělkyni poslala drsný vzkaz. "Chci ji požádat, aby ho přestala zabíjet," uvedla Patrasová.

Poté, co Felix pomáhal milence a poté doprovázel manželku na pohřbu, zastavil se následně ještě na karu, který se konal u jednoho z pozůstalých doma. Ale ani tam neměl dlouho stání a brzy zmizel do Mánesa, kde se konal křest zpěvačky Kateřiny Mátlové. 

"Znám se velmi dobře s Katčiným tátou, jsme kolegové z branže, takže Katku znám od narození. Ona mi zpívala na narozeninách, tak jsem jí za to slíbil pokřtít nový videoklip. Kateřina je velmi šikovná a talentovaná holka," řekl Blesk.cz Slováček.

A evidentně se mu nechtělo domů, protože se na mejdanu zdržel do půlnoci. Ten mu také rozvázal jazyk. "Já nedělám nic špatného, i stáří může být krásné a můžeme si dělat, co chceme," uvedl pro VIP zprávy ovíněný muzikant. Tím však svou manželku opět nemile překvapil. "Co na to mám říct? Rozhodně je to další šok."

 

Fotogalerie
7 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Slováček opět jezdí za milenkou! Nechal se nachytat, rozčílený hledal výmluvu! Daniela Pilařová, David Turek