Soudní vykonavatel dorazil krátce před 18. hodinou v doprovodu dvou policistů. Ti běsnícímu Rychtářovi předali příkaz s tím, že má neprodleně opustit dosavadní bydliště a nesmí se do něj nejméně 30 dnů vrátit.

„Je to na měsíc, musel odevzdat klíče a nesmí tam ani pro věci. Musel si všechno vzít před soudním vykonavatelem,“ potvrdil Blesku očitý svědek události.

Byl pak přítomen i Rychtářovu běsnění! Když ho soudní vykonavatel nechal, aby si vzal své osobní věci, popadl ho amok a ničil zařízení vily. „Přestříhal kabely k lednici, pračce, myčce a sušičce a pak vše se synem Janem vynosil na dvůr,“ popsal Blesku svědek.

Soudní vykonavatel do domu přišel na popud právě Dariny Nové, které došla trpělivost. Problémy společného soužití bývalých manželů skončily tak, že Rychtář ji měl 5. července údajně opět fyzicky napadnout a ona s pohmožděním páteře a modřinami po celém těle skončila na dva týdny v pracovní neschopnosti. Jakmile se trochu zotavila, podala Nová přes svou právničku žádost o předběžné opatření.

Rozzuřený Josef však nyní Darinu nešetřil – spustil urážky a vyhrožování smrtí, dokonce před strážníky. „Už mě to vážně se*e! Ta kráva na mě neustále něco podává! Až mi jednou vážně rupne v bedně, tak jí vážně něco udělám!“ křičel Rychtář, jemuž ve vile patří jen jedna šestina a bydlí v přístavku na zahradě.

Fotogalerie
13 fotografií