Zpěvaččin stav byl sice hodně vážný, o svůj život se ale královna českého country nebála. „Věděla jsem, že v nemocnici v Hradci Králové jsem v dobrých rukou. Bylo mi ale opravdu hodně, hodně zle,“ přiznává Martinová pro deník Aha!.

Své zdravotní potíže popsala i detailněji. „Ten týden čtyřicítek byl peklo. A to já na teploty předtím nikdy netrpěla. K tomu pocit, že nemůžu dýchat, bolehlav, břichabol a jiné boly, no brrrr!“ uvedla zpěvačka o svém utrpení.

I nadále se cítí hodně unavená a zesláblá, ale vše se obrací k lepšímu. Martinová už je nyní prý v rámci rekonvalescence vcelku soběstačná, pomoc přítele Květoslava Zmrhala (48), který se živí jako léčitel, ovšem ocenila. „Teď se o mne ten týden pečlivě staral.“ pochlubila se zpěvačka. „Vyloženě léčit mě, jako svou partnerku, ovšem nemůže. To prostě nejde. Samozřejmě kromě fyzioterapie a nějaké té masáže…“ dodala v rozhovoru pro Aha!.

Nemoc Martinové se však dotkla i její kariéry. Musela zrušit množství koncertů. „Určitě přes dvacet. Většinu z nich ani nemohu přesunout na pozdější termín, protože to byly letní festivaly a jiné koncerty pod širým nebem. Musím to vydržet, i když už teď se mi začíná po hraní a hlavně po mých mladých muzikantech z nové kapely stýskat,“ posteskla si Martinová, která se nyní musí především šetřit, hodně spát, pravidelně jíst, nepřipouštět si žádné stresy a odpočívat. Martinová také s nadějí vyhlíží nápady na nové písničky, které by k ní při všem tom odpočívání mohly přijít.

Zpěvačka se však stále musí hodně šetřit. „Už se mi daří daleko lépe, ale cítím se pořád hodně unavená a zesláblá. Všechno musím dělat pomalu. To je pro mě jako pro motorovou myš opravdu peklo!“ postěžovala si v rozhovoru.

Fotogalerie
7 fotografií