„Je pravda, že jsem z té věci byla trošku nešťastná, protože jsme se shodou okolností viděli s Michalem čtyři dny předtím a bavili jsme se, jaké budu mít léto, kam vyrazíme s Davidem a kolik toho máme a nemáme, a pak vyběhl tento článek,” svěřila se Lejla Super.cz.

A vyjádření Michaela Kocába, které Lejlu tak pobouřilo? „Já to mám celkem jednoduchý. Nejsem přivázaný na internet, Skype nebo Facebook. Nejsem ten rodič, který chlácholí své dítě a zároveň kouká do mobilu. My si furt hrajeme a vymýšlíme různé vylomeniny,“ uvedl zpěvák v Karlových Varech na filmovém festivale. 

Tyto věty se moderátorky dotkly, její bývalý partner je však nemyslel tak, jak to vyznělo. „Když jsem se ho na to ptala, tak se mi omluvil a řekl, že to myslí obecně, že to chtěl dementovat. Omluvil se mi za to. Sledovala jsem tu reportáž a musím mu dát za pravdu, že to je míněno obecně,” říká moderátorka.

Jejich dohoda o střídavé péči tedy dále platí. Kocáb si synka vezme hned zítra. "Vyzvedává ho ze školky a vrací mi ho druhý den večer. O víkendu budou taky spolu,” říká Lejla Abbasová. 

Video
Video se připravuje ...

Kocáb o synovi: Vídám ho jednou týdně, stýská se mi. Ani jemu se ode mě nechce... Blesk TV