Zřejmě je nejprve nutné vysvětlit, co válku v českém showbyznysu rozpoutalo. Rezkovou a její rodinu totiž naštvalo, že když Brabcova exmanželka Eva pořádala vzpomínkový večírek na Jiřího, který by oslavil 75 let, nikdo si na ně nevzpomněl, zatímco Brabcová společně s dětmi Lucií (45) a Filipem (39) na akci převzala platinovou desku za prodej jeho alb.

Na akci nicméně dorazili i Brabcovi (i Šárčini) přátelé jako Naďa Urbánková (76), Miluška Voborníková (65) nebo Karel Kahovec (68). A to se Rezkové, která s Jiřím strávila poslední léta života, hluboce dotklo. Své frustraci pak nechala volný průchod. „Jsou to podrazáci, nemám k tomu slov,“ prohlásila naštvaně. „Paní Brabcová vždy dělala vše pro to, aby mi ublížila,“ dodala se slzami v očích.

Do sporu vstoupili Vondráčkovi

Nyní do sporu vstoupila i rodina Vondráčkových. Zpěvačka, která v Kanadě vychovává syny Matyáše (2,5) s Adámkem (1 měsíc), a její rodiče Jiří Vondráček (64) a Hana Sorrosová (56). „Šárko, vždy jsme stáli při tobě a stojíme dál. Víme, čím vším sis prošla. Pevně věříme, že ustojíš i současnou nespravedlivou situaci. Jirka, Hanka a Lucka,“ stojí podle Aha! ve zprávě, kterou Rezkové napsali. „Jirky, Hanky i Lucky si nesmírně vážím. Dokázali mi vždy pomoci a pomáhají mi dodnes,“ okomentovala podporu od Vondráčkových Šárka, která je momentálně na dovolené v Nizozemsku.

Co způsobilo nenávist obou žen?

Podle Šárky Rezkové to byla právě Brabcová, která stála u zrodu velkých dluhů legendy české country, kvůli nimž pak Jiří v listopadu 2003 spáchal sebevraždu.