Legendární hlasatelka Kamila Moučková (87) si nevěrou také prošla. „Se Zahajdou jsem byla jednatřicet let. Kvůli té jeho zradě jsem chtěla i umřít,“ svěřila se deníku Aha!. Jejího partnera Jiřího Zahajského jí přebrala herečka Jana Brejchová (75). Proto Slováčkovi trochu promluvila do duše. „Ptala jsem se ho – co blbneš?“ Co ale Felix odpověděl, už neřekla.

Deana Jakubisková, která na akci dorazila s manželem Jurajem Jakubiskem (77) se s problematikou nevěr nepárala. „Hned na začátku vztahu jsem Jurajovi řekla, že nepřipadá v úvahu, aby měl nějaké bokovky. Jsem prudká, sbalila bych mu kufry,“ uvedla razantně Jakubisková.

Video
Video se připravuje ...

Moučková radí Dádě, jak se poprat s nevěrou: Chtěla jsem umřít! Hana Hoschlova, Lukáš Červený

Polepšený proutník Pavel Trávníček (64) se už počtvrté žene do chomoutu. V létě si vezme Moniku Fialkovou (29), která je jeho dlouholetou partnerkou. Po jejím boku se princ z Tří oříšků pro Popelku zklidnil.

Na opačné straně barikády stojí sám Kristián Kodet, který je se svou manželkou Janou už třicet let a je stále spokojený. Ten samý příklad platí pro Václava Upíra Krejčího, jeho manželku Zuzanu a pro hlasatele Sašu Hemalu s manželkou Vlastou, se kterou je už od školy. Pár let napřed je Jan Rosák s manželkou Jiřinou, kteří letos oslaví 38. výročí svatby.

Fotogalerie
8 fotografií