Za dobu jejich manželství, tedy 35 let, přišla Dáda Felixovi na několik nevěr, ale vždy to přešla a snažila se jejich vztah udržet. Když ale v druhé polovině června paparazzi Blesku přistihli Slováčka, kterak se po Přerově vede za ruku s výtvarnicí Lucií Gelemovou, která je o 40 let mladší, došla jí trpělivost.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Proč Felixe neopustím? Už je stařec, bude potřebovat péči! Hanka Höschlová, Lukáš Červený

Milostný dopis

Bolí mě to moc! Vždyť on ji vzal i na večeři s přáteli místo mě,“ svěřila se Blesku Patrasová. Ale to nejhorší přišlo o několik dní později. Patrasová našla v ložnici sedmistránkový milostný dopis, který mu Gelemová napsala někdy v zimě. Saxofonista si ho dal do šuplíku, kde měli oba dva schované léky. V dopise se Lucie vyznávala ze žárlivosti a ze své lásky k hudebníkovi. „Píše mu, že ho miluje a tak,“ uvedla královna dětských srdcí.

Bylo jasné, že tyhle mraky se v ráji jen tak nepřeženou. Dáda dala Felixovi nůž na krk, ale ten se i přes veřejné omluvy dál s půvabnou brunetkou stýkal. Poprvé za dobu jejich vztahu se Patrasová rozhodla, že dovolenou stráví odděleně. Ona s vnukem Felixem (4) na chalupě a on kdesi na konci světa.

Trapná obhajoba

Slováček se společnosti nevyhýbal, naopak médiím poskytoval svou verzi. „Lucie je talentovaná malířka, které jsem chtěl nějakým způsobem pomoct. Vzhledem k tomu, že nevypadá jako ježibaba a je to pěkná ženská, tak z toho udělali z komára velblouda všichni. Bohužel i moje žena… Ona si myslí, že jsme milenci, nebo já nevím, co si myslí. Má úplně d*****í kecy!“ rozhořčil se ve VIP zprávách hudebník.

Až teprve v pondělí na narozeninové oslavě malíře Kristána Kodeta (67) se manželé poprvé objevili společně. Jejich výrazy mluvily za vše... Tady to na manželství zalité sluncem zatím rozhodně nevypadá... Podívejte se na video, jak Dáda o svém záletném manžílkovi mluví.

Video
Video se připravuje ...

Proutník Slováček: Promluvil o polibku s milenkou a o Dádě! Blesk TV