I přesto, že zpěvák a producent patří mezi velké odpůrce adopcí dětí homosexuálními páry, sami už mají adoptovaného jedenáctiletého syna. „Adoptovali jsme ho na dálku a často si s ním píšeme a musíme říct, že nám dělá jen radost,“ prozradil po svém koncertě na Karlštejně Pavel Vítek, který dokázal zaplnit celé nádvoří známého hradu do posledního místa.

Video
Video se připravuje ...

Vítek a Sidovský: Adoptovali jsme studenta, vlastní dítě nechceme! David Turek, Lukáš Červený

„Kunga je jedenáctiletý chlapec, kterému se v životě nedařilo moc dobře, tak jsme ho adoptovali na dálku. Ale mít vlastní dítě tady v Čechách bychom nechtěli. Společnost na to není připravena. Ostatní děti by mu jistě dali hodně najevo, že žije v jiné rodině, než je klasický model,“ shodli se jednomyslně Janis s Pavlem.

„Na konci roku za Kungou poletíme. Chceme vidět, jak v Indii studuje na mnicha. Má k tomu blízko, narodil se v Tibetu,“ prozradil své plány Janis. Oba partneři se nachází právě v Londýně, kam Janis svého Pavla odvezl na koncert gay ikony Bette Midler, za jeho vydařený sobotní koncert. „Jeden lístek stál 150 liber a Pavel si toto překvapení rozhodně zasloužil,“ svěřil se Sidovský.

Video
Video se připravuje ...

Vítek a Sidovský jsou spolu už 10 tisíc dní! Kdy se museli skrývat? David Vaníček, Petr Soukup, Daniela Pilařová