Herec Filip Tomsa má nejenom krásný obličej, ale také krásné srdce. Ke své sestře má velmi vřelý vztah a nic na tom nemění ani její onemocnění. Takže se není čemu divit, že vyrazili společně za kulturou.Nikdy bych neřekl, že pro mě bylo těžké s ní vyrůstat. Já jsem se do toho narodil a beru to normálně,“ uvedl před časem Tomsa v rozhovoru pro časopis IN!

Pro mě to byl do života dar. Člověk si utříbí hodnoty, co je a co není důležité. Troufám si říct, že já z toho jejího postižení – zní to blbě – profituju. Samozřejmě že bych si přál, aby některé věci s ní spojené byly jinak, ale v našich možnostech je málo. Jsem rád za to, jaká je. Je to moje milovaná sestra, beru to jako fakt a víc není co řešit,“ sdělil herec a tím potvrdil svoji pověst gentlemana a citlivého člověka, pro kterého je rodina na prvním místě.

Důležité je pro mě štěstí, vzájemná laskavost, empatie, láska a rodina,“ svěřil se v rozhovoru. Tyto svoje priority, zdá se, nijak neobměnil. Se svojí sestrou a manželkou se příjemně bavil, úsměvy rozdával na všechny strany a všem dával najevo, že tyto dvě ženy jsou pro něj celý svět.  

Fotogalerie
4 fotografie