Jenže dnes už samozřejmě svršky ani spodky neprodává. Díky Leošově štědrosti opaluje Monika Koblížková své štíhlé tělo na plážích těch nejluxusnějších hotelů na Santorini nebo Krétě. Když chce totiž Mareš udělat dojem, na peníze nehledí. A v Boutique Hotelu vyjde jedna noc na 35 tisíc korun! Ale co, podle Leoše by peníze neměly význam, kdyby nebyly na světě ženy.

Čehož »chytrá« Koblížková náležitě využívá. Mezi slavné se ostatně snaží prodrat už dlouho a konečně se jí to podařilo. Svůj Instagram denně plní fotkami, kde je vidět, jak královsky se o ni nejlépe placený moderátor Česka stará.

Vypadá to, že se Mareš snaží tímto způsobem zapomenout právě na Petru Faltýnovou, ke které ho to pořád táhne. Milenci několikrát předvedli, že nemohou být spolu ani bez sebe, možná proto se Mareš vrhne na každou, která je ochotna být víc než kamarádkou. Na filmovém festivalu v Karlových Varech se doslova olizoval s kamarádkou Andrey Verešové Pavlou, která měla před svatbou!

Zajímavostí na Leošově milostném životě je jeho zákonitá manželka Monika (40), která namísto luxusní dovolené za statisíce tráví s oběma syny celý týden na české přehradě, kde trénují vodní lyžování.

Fotogalerie
9 fotografií