Na první pohled je jasné, že Kordula je dcerou svých rodičů. Chvíli neposedí na místě a pusa jí jede od rána do večera. V právě natáčené rodinné komedii „Jak se zbavit nevěsty“ dostala roli.

Hraju Natálku, která neustále provokuje a zlobí svého bratrance Tobiáše (Matyáš Bystroň, pozn. red.). A nemusím vůbec hrát, protože já i doma strašně ráda provokuji. Hodně jsem trénovala na sestře Agátě nebo na Vincentovi,“ svěřila se Blesk.cz malá Stropnická, která má ve snímku větší roli než její maminka Veronika Žilková.

I když to vypadá, že Kordulka půjde ve stopách svých rodičů, není tomu tak. „Herečkou být nechci. Prostě jsem tu roli dostala na castingu, tak jsem ji vzala. Mě baví tancovat a jezdit na koni. Tak třeba budu tanečnicí nebo krasojezdkyní. Ale uvidíme,“ míní brýlatá dívenka.

V dalších rolích se představí Lenka Vlasáková, David Matásek, Andrea Kerestešová nebo Jaroslav Plesl. Premiéra by měla být příští rok v únoru.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v talk show: Synovi změním jméno, jeho otec nesmí do Čech! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová