V únoru letošního roku byl Rychtář za zbití exmanželky odsouzen na 18 měsíců s odkladem na 3 roky. V neděli se objevily zprávy o zásahu policie v domě Rychtáře, který měl údajně exmanželku znovu surově zbít a v jejich domě měl dokonce stavět barikády.

„Tam chodil kálet její kocour na plovoucí podlahu, což ani ona po něm neuklízela. Nejsem otrok, abych uklízel špínu po kocourovi, a to se nebavím o bordelu jejím,“ nařkl Rychtář Darinu ve VIP zprávách, aby tak vysvětlil své nedávné řádění ve společném domě.

Rychtářova bývalá manželka se však obává o život a nechápe, proč policie nijak nezasáhne. „Jako do který doby budou čekat, než teda přijdou s černým pytlem anebo co?“ divila se vyděšená Darina. „Ho považuju za nulu. Hnusnej, hnusnej hmyz, kterej prostě vylez a vyloup se z mýho bejvalýho manžela,“ dodává ve VIP zprávách. Domnívá se, že ho změnil hlavně alkohol.

Rychtář se slovům o agresivitě a napadení brání. „Kdybych jí chtěl jakýmkoliv způsobem ublížit, tak bych to udělal,“ nechal se Rychtář slyšet na Primě. Tuhle svou teorii ale Rychtář ještě rozvinul. „Věřte tomu, že máme společnou kuchyň, je tam společná lednice, kde máme společný potraviny, mohl bych jí dát třeba... Do kterýho by jí třeba jinej člověk mohl přimíchat něco, co by jí mohlo ublížit,“ vysvětloval ve VIP zprávách Rychtář.

Fotogalerie
7 fotografií