Dádu totiž nejvíc ničilo dvoutýdenní čekání na to, že se jí manžel za veřejnou ostudu s milenkou, výtvarnicí Lucií Gelemovou (32), taky stejně veřejně omluví.

Teď k tomu konečně díky Blesku dochází, ale herečka nijak nejásá. „Nevím, z čeho bych měla být nadšená. Felix řekl v neděli v televizi, že jsme se usmířili. Nechápu, proč lhal,“ brání se Patrasová rozhořčeně.

„Jak mám uvěřit, že omluvu myslí vážně,“ ptá se. „A to se s ní rozešel? Kdy? A proč vůbec pečoval o její kariéru, jak tvrdí? Mohl propagovat naši Aničku, taky ráda maluje,“ chrlí otázky Dáda.

„Fakt už nevím, co mám dělat,“ posteskl si Slováček. Má prý jediné přání, aby s ním žena zase začala mluvit a vše se vrátilo do normálu. Herečka se ale stále cítí podvedená.

„Nesnáším lež a Felix pořád neříká pravdu. Co je na tom tak složitého k pochopení. Vždyť mi věšel bulíky na nos tři čtvrtě roku!“ zlobí se Dáda. Dusno v jejich domácnosti je i přes Felixovu omluvu horší, než panuje v posledních dnech venku.

Ve stejné době, kdy byl Felix na festivalu, se tam objevila i Dáda, ale nechtěla se s ním potkat. Štěstí měl ale čtenář Blesku. Při procházce ve Varech ji o víkendu zahlédl. „Moc se mi líbila ve filmu Smrt stopařek a samozřejmě ve Vrchní, prchni, jsem její fanoušek. Držím jí palce, aby ustála Felixovu nevěru,“ prozradil čtenář a o fotku se podělil.

Video
Video se připravuje ...

Proutník Slováček: Promluvil o polibku s milenkou a o Dádě! Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií