Dáda se tradičního Dětského dne v Lažanech bála. Měla zpívat veselé písničky a tancovat, přitom se jí už po cestě do očí draly slzy.

„Přemáhala jsem se, co to šlo. A pak jsem najednou v očích maminek viděla, jak se mnou cítí. Hrozně mi to pomohlo,“ svěřila se herečka. Děti zpívaly s ní a Dádě bylo najednou lehce. Byla ráda, že vystoupení nezrušila. A to ještě netušila, že jí pořadatelé chystají jako náplast na její bolest velké překvapení.



Organizátoři chtěli Dádu zvednout ze dna, kam ji dostala manželova zrada. „Připravili pro mě let vrtulníkem. Bylo to nádherné. Osvobozující pocit. Konečně jsem se po tom pekelném týdnu cítila dobře,“ přiznala Patrasová. Už zítra ji čeká perný rozhovor s Felixem, který se po aféře s malířkou Lucií Gelemovou (32) vrací domů.

Lucie Gelemová chodila před Felixem Slováčkem s podnikatelem a nakladatelem Emerichem Drtinou (46). Ten si nyní mne ruce, že už spolu nejsou. „Lucie má velkou slabost pro peníze. Taky ji láká sláva,“ řekl Blesku Drtina. „Navíc má značné psychické problémy, takže jsem rád, že to už mezi námi skončilo. S Felixem se dobře známe, o víkendu jsem s ním mluvil a řekl mu svůj názor. Jistě si jako zkušený muž poradí, jak se zachovat,“ dodal nakladatel.

Fotogalerie
7 fotografií