Je vidět, že slavného muzikanta Felixe Slováčka svědomí moc netíží. Tento týden na veřejnost pronikly fotografie, na kterých se vede za ruku s neznámou ženou. Tou je Lucie Gelemová, výtvarnice, které se vztah se Slováčkem náramně hodí.

Jako každý umělec i ona touží po úspěchu a s ním jí Slováček údajně pomáhá. Teď se mu to opravdu daří. Záletný Felix ji vodí do společností místo Dády a samotný vztah s ním jí přinese víc než dost slavných okamžiků.

Dáda na milostný vztah nepřišla díky médiím, ale díky milostnému dopisu, který saxofonistovi Lucie napsala. Nevěrný Slováček místo toho, aby si sypal popel na hlavu a jel domů za svou Dádou, pořád zůstává s milenkou v Přerově. 

Copak mu už na jeho manželce nezáleží? Každý muž by se na jeho místě rozjel domů s kytkou růží, ale on to vidí jinak. „Myslím, že kdybych se rozjel domů, ničemu by to momentálně nepomohlo,“ řekl Slováček Blesku.

„Do Prahy je to z Přerova bezmála tři sta kilometrů, se zpáteční cestou skoro šest stovek. Navíc musím do Zvolena, kde vystupuju, a pak do Košic za kamarádem na oslavu sedmdesátin. Už jsem to slíbil. A přece jen mi není dvacet, abych zvládl tolik kilometrů v jeden den,“ vysvětlil muzikant své podivné chování. To se svou manželkou se setká nejdříve po 30. červnu. Muzikant je navíc dál přesvědčený, že vlastně o nic nejde.

Video
Video se připravuje ...

Ruda paroduje Felixovu nevěru: Poslechněte si Chytila jsem na posteli Slováčka... Frekvence 1

 

Fotogalerie
7 fotografií