Ivana Gottová se ve čtvrtek večer naposledy objevila ve vysílání VIP zpráv. „Každý začátek má i svůj konec,“ řekla na úvod před kamerou ve dvojici s Miroslavem Šimůnkem, který zamačkával slzu. Oba se oblékli takřka smutečně, do černobílé. „Ale prosím tě, tak k nám někdy přijď na kafe,“ nedělala Gottová ze svého loučení velké drama.

Osobně poblahopřát na konci pořadu přišel i další z moderátorského týmu Petr Vágner. „Když Mirek na kafe, já taky na kafe,“ prohodil a přinesl Gottové druhou kytičku. Ivana pak děkovala týmu VIP zpráv, ten jí za odměnu pustil sérii jejích přeřeků a dalších vtipných momentů.

„Sama jsem požádala FTV Prima o časově neomezenou pauzu v moderování VIP zpráv. Rozhodla jsem se tak kvůli rodině – manželovi a dětem, kterým se chci více věnovat,“ vysvětlovala již v dubnu Ivana Gottová ve svém prohlášení.

Podle informací Blesku si přitom měsíčně vydělala 60 500 korun hrubého. Namísto toho se však stala Gottovou oficiální manažerkou. Nyní ale řeší patrně i jiné záležitosti, než jen Gottovu pokračující bohatou hudební kariéru. Zdravotní trable. O jejím manželovi se totiž mluví hlavně kvůli tajnému převozu do nemocnice IKEM v Praze-Krči, kam zlatého slavíka vezla právě Ivana. Spekuluje se, že má Mistr problémy se srdeční chlopní.

„Je to hezký až léčivý pocit, když má někdo o moje zdraví starost. Musím ale zopakovat, že nerad mluvím o svém zdraví do podrobností. Vše je v pořádku a nic, co by mělo ohrozit mou pracovní činnost, se nekoná,“ ujišťoval přitom Karel Gott Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Gott po srdeční arytmii: Léčí mě už to, že se o mě lidé bojí! Marek Pátek

Fotogalerie
6 fotografií