Ještě nedávno si přitom Bolek na ranči povídal s Bleskem pro projekt 40 let s Chalupáři, v němž vzpomínal na Vladimíra Menšíka (†58) a další kolegy. Vyprávěl, jak si rančem splnil dětský sen o chování koní. Jenže letos 18. dubna o všechno přišel.

Drama se odehrálo během pár minut. „Známý si tady opékal selátko a chytlo mu v krbu. Na hotelu už byli ubytovaní hosté, tak seběhli do hospody, že je tam kouř. Já akorát dorazil, tak jsem začal hasit, ale už to bylo houby platný...,“ vzpomíná Bolek.

„Hasiči dorazili za půl hodiny. Neměli dejcháky, takže se dalších čtyřicet minut čekalo, až je přivezou z Kladna. Ale to už to hořelo celý. Hotel i hospoda lehly komplet popelem...,“ dodává s tím, že pojišťovna ještě neuzavřela vyšetřování.

Škoda je však vyčíslena na deset milionů korun. „Deset let tvrdý dřiny úplně v pr*eli...,“ lituje Skalski.

Blesk slaví 40. výročí Chalupářů unikátní knížkou s exkluzivním celovečerním dokumentem o seriálu na DVD zdarma! Knížka i film jsou plné nových informací, nikdy nepublikovaných fotografií a unikátních rozhovorů s herci a tvůrci, případně jejich nejbližšími pozůstalými. Už teď v každém novinovém stánku!

 

Chalupáři
Autor: Blesk

Objednávejte i prostřednictvím SMS! Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: CHALUPARI mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: CHALUPARI Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 69 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www. platmobilem.cz

Fotogalerie
11 fotografií