Před dvěma týdny sám Karel Gott potvrdil, že podstoupil vyšetření srdce. Prý však z preventivních důvodů. „Pravda je, že jsem byl na kontrole a ještě na jednu půjdu. Je to taková, jak bych to řekl, inspekce. Je to obvyklá záležitost. Člověk si jde ověřit, jestli je všechno v pořádku,“ uvedl v magazínu Sedmička. Blesku ale následně Karel Gott všechny pochybnosti o špatném zdravotním stavu vyvrátil.

Zatímco před 14 dny byl Gott v motolské nemocnici, ve středu ráno ho  manželka Ivana odvezla do pražského IKEM, který patří ve zdravotnické péči k naprosté špičce v Česku.

Gottová zaparkovala přímo před akutním příjmem kardiologického oddělení. Má snad Mistr opravdu nějaké zdravotní komplikace? Podle jeho nové tiskové mluvčí nešlo o nic neobvyklého nebo náhlého. Detaily ovšem komentovat odmítla.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott přiznal problémy se srdcem: Trápí ho arytmie! Blesk TV

„Karel Gott dnes podstoupil v pražské nemocnici IKEM standardní ambulantní vyšetření srdce. V pořádku je již doma,“ řekla Blesk.cz Aneta Stolzová, kterou do slavíkova týmu nedávno přivedla jeho žena Ivana.

Ačkoli za uplynulé měsíce zrušil několik akcí, v posledních dnech byl Karel Gott velmi čilý. V sobotu byl se svou dcerou Dominikou na charitativní akci, v neděli večer zpíval na pražské náplavce a vypadal velmi dobře.

Na druhou stranu ale zrušil výstup s rodinou na koncertě Kapky naděje, který proběhl minulý týden. A odchod jeho manželky z televize Prima a z muzikálu Přízrak Londýna, který odůvodnila svými problémy s páteří a těžkými migrénami, také spíš nahrává dojmu, že se zdravotním stavem zpěváka není něco v pořádku…

Fotogalerie
17 fotografií