Iva Kubelková o víkendu na Zlaté hokejce, kterou moderovala, prohlásila, že zpěvačka Lucie Vondráčková je právě na porodním sále a rodí. Nakonec ale musela s pravdou ven. Nebyla to pravda. Netušila ale, že se tak stane už za tři dny.

„Máme samozřejmě radost. Adámek i Lucka jsou v pořádku,“ potvrdil Blesku hrdý tatínek, hokejista Tomáš Plekanec. A přidal se i šťastný dědeček. "Malý vážil po narození 3,8 kilo. Máme velkou radost, doufáme, že kromě Lucky i malého je v pořádku také tatínek Plekanec," vtipkoval ve VIP zprávách zpěvaččin otec Jiří Vondráček.

Zpěvačka také dlouho vybírala pro děťátko jméno. „Chceme jméno české, ale je to trochu oříšek. Aby ho tu nekomolili, musí to být zároveň tak trochu mezinárodní. Uvidíme,“ řekla Lucie. Nakonec to tedy vyřešili univerzálním jménem Adam.

Zpěvačka své druhé těhotenství tajila z pověrčivosti. Na Facebooku se snažila vyvracet spekulace o svém stavu. Nakonec ale přiznala barvu. Během těhotenství ji trápily velké nevolnosti, a dokonce se o své miminko bála. Hlídala si každý pohyb a byla opatrnější než kdy jindy. Naštěstí ale vše dopadlo dobře. S hokejistou Tomášem Plekancem (32) má už staršího syna Matyáše.

Fotogalerie
6 fotografií