Dominika Gottová se vrátila po čtrnácti letech z Finska po rozchodu s přítelem. Hudebník totiž trpí maniodepresivní psychózou. Po třech měsících se ve své domovině cítí více než dobře.

Po mém návratu do Čech táta říkal, že už bylo na čase a že bych tady měla zakořenit. Říkal, že z té zimy se vracím do historického města, kde mám tisíce možností, kam chodit po večerech. To jsem ve Finsku nemohla, tam akorát do lesa. Táta si můj návrat přál už delší dobu,“ svěřila se Dominika Herminapress.cz.

S českým slavíkem se vídá hlavně o víkendech. „Vídáme se o nedělích, a když to stíhám, tak po práci. Jsem zaměstnaná, práce mě baví, a se svou šéfovou vycházím víc než dobře. Nemám si na co stěžovat,“ usmívá se Dominika. Na charitativní akci si Gottová vyzkoušela líčení, které jí velmi jde.

Absolvovala v něm totiž kurz pod taktovkou špičky v oboru Giovanniho Fasiella. Karel Gott na akci zavítal s radostí a nechal zvěčnit svou tvář na obraze. Dcera mu pak při setkání věnovala láskyplný polibek na tvář. Dominika večer všem přítomným vyrazila dech svými šaty.

Měly totiž průhledný dekolt, v němž vyniklo její vnadné poprsí. Dominika sice teď možná je sólo, ale jistě ne na dlouho. Při pohledu na ni ve svůdných šatech je jasné, že jde o dočasnou záležitost.

Fotogalerie
11 fotografií