Pejsek je zřejmě na společnost zvyklý, protože byl klidnější než leckteří dvounozí diváci. Ale na party už přišla bez něj sama s manželem Janem. Ale zato v jiném oblečení, než měla na premiéře v kině Lucerna. Tam měla žluté šaty s černými lemy, ve kterých se odpoledne fotila v ateliéru. Na mejdan dorazila v pánském outfitu, který jí rovněž slušel.

„Punťu jsem sebou na film vzala proto, že tam hrál se mnou. Byl to jeho filmový debut a vedl si velmi dobře. Akorát jsem netušila, že je tak těžký, během natáčení jsem ho neustále nosila,“ svěřila se Blesk.cz herečka.

Pejska si na premiéru vzal i imitátor Petr Jablonský s přítelkyní Martou. Jezevčík Harry na sebe strhnul pozornost invalidním vozíčkem.

Harry má za sebou neúspěšnou operaci páteře po výhřezu plotýnky. Trpí vápenatěním mezipáteřních kanálků, což se děje pomalu od narození a jednou (v Harryho případě ve 4 letech) dojde při nějakém špatném pohybu k tomu, že se to projeví. I opakovaná operace ho nevrátila na packy, tak jsme využili kamarádovu nabídku na vozíček po jiném jeho podobně nemocném jezevčíkovi,“ řekl Blesk.cz známý imitátor.