Ivetin manžel Petr (45) vezme náhradní ženu Lenku (52) na drink do místní hospody, kde jí představí štamgasty.

„Tohle je Bohouš, milenec mojí ženy,“ prohlásí zcela bez emocí. „Jako fakt jo? Tak to snášíš dobře. Došla mi slova...,“ nechápe Lenka.

Přestože Petr vypadá smířeně, po několika pivech se v baru rozpoutá peklo na zemi. Dva kohouti se do sebe nemilosrdně pustí, i když se Iveta od nemajetného Bohouše vrátila zpět k pracovitému Petrovi. Lenka nevěří svým očím. „Tahle situace je pro mě šokující,“ prohlásí. 

Video
Video se připravuje ...

Výměna se vším všudy! Tohle je milenec mé ženy, sdělí Petr vyměněné Lence! TV Nova

„Tvou manželku miluju a chci s ní být dál!“ křičí rozčilený Bohouš a tvrdí, že Iveta cítí totéž! „Vem si ji, já se o děti postarám. Strč si moji ženu do pr*ele, ale tebe živit nebudu,“ vmete Petr do tváře Bohoušovi. Jak to dopadne, uvidíte zítra večer na Nově.

Aktéři Výměny

Petr (45) a Iveta (26) ze Špindlerova Mlýna

Manželé jsou spolu 11 let, vychovávají Adrianku (7) a Dominika (3) v bytě 3+kk. Rodina je ovšem zcela nefunkční. Zatímco on je neustále v práci, protože podniká, ona jen vysedává v místní restauraci. Do Výměny rodinu přihlásil zoufalý Petr, jemuž žena už jednou utekla za milencem i s penězi, ale vrátila se s holým zadkem. Doufá, že se Iveta změní.

Lenka (52) a Láďa (66) z Kamenice

Prarodiče Lenka a Láďa se v rozlehlém domě starají o děti své dcery Honzíka (7) a Elinku (2,5). „Když se narodila malá, její rodiče začali fetovat,“ vysvětlila vitální Lenka s tím, že děti jim byly přiděleny soudem, jinak by musely do dětského domova, protože táta je v base a máma dál na drogách. Do pořadu je přihlásila Lenka, protože byla zvědavá.

Fotogalerie
9 fotografií