„Skoro se divím, že s tím jde ven. Protože kdybych řekla všechno, co vím, bude mít z ostudy kabát,“ uvedla pro deník Aha! bývalá manželka hvězdy seriálu Kamarádi.

„Dva roky dceru neviděl, protože když ji měl naposledy na své chatičce, nechal ji tam přes noc úplně samotnou a hlídal ji po Skypu z Prahy na vzdálenost sto padesáti kilometrů,“ sdělila Ivana. Ta má dokonce i důkaz ve formě SMS, že mluví pravdu. „Kačenka je nesvéprávné a postižené dítě, nepostará se o sebe. Škoda slov.“

Nejenom že svou dceru nechal samotnou v chatě, jeho chování bylo prý ještě horší. „Moje sestra ji tam jela hledat. Ani ji nemohla najít, protože Kačenka jí do telefonu neřekla, kde je. Neumí to vysvětlit,“ upřesnila. „Kačka tam ležela na nějaký žíněnce u sekačky na trávu a u misek pro psy. Kdybych to věděla, nikdy bych ji tam nepustila. Vevnitř jsem nikdy nebyla, protože mě tam nepustil,“ svěřila se Navrátilová.

„Rok a půl se jí dokonce sám neozval. Volal jí naposledy někdy v listopadu poté, co podal žaloby na snížení výživného a zároveň chtěl svěřit dceru do péče. Říká, že ji invalidizuji a že u něho se má naopak dobře,“ promluvila o současné situaci. „Jednou mi ji předával v Motole s těžkým zápalem plic. Na to mám i papíry od doktorů,“ překvapila Ivana. „Je prostě blázen a pohádkář, věří tomu, co si vymyslí,“ dodala hercova exmanželka.

Ivana Navrátilová vytáhla ještě jednu zkušenost s hercovým chováním. „Když ji měl naposledy v Praze, šel s ní do kina na film Nespoutaný Django. Sama jsem ten film neviděla, ale jsou tam brutální scény, ve kterých podřezávají koňům hlavy a krev stříká proudem. Čtrnáct dní potom Kačenka šílela. On ji tam vzal prý kvůli tomu, že má ráda koně.“

Fotogalerie
4 fotografie