Poprvé se herec na veřejnosti s holou hlavou objevil 21. února na předávání cen Český lev. O své nemoci nemluvil, jen všechny utvrzoval, že se cítí dobře. Tehdy ještě chodil na ozařování. Poslední proběhlo 15. dubna a Jiřímu už narostly vousy i vlasy.

"Když se léčba nedaří, může trvat i dva roky. A taky může skončit úplně blbě. Čekají mě v červnu ještě další testy, ale poslední výsledky ukazují, že léčba je úspěšná. Říkají, že nemoc proběhla a že proběhla docela rychle. Akorát já byl na konci už strašně netrpělivej. To jsem naštvanej sám na sebe," řekl v rozhovoru pro magazín Forbes Bartoška.

I když to byl pro herce šok, tak se s nemocí vyrovnal po svém. "Vadí mi ale, když v médiích čtu emotivní vyznání, kde se lidi nechávají fotit a mluví o tom, jak je to změnilo a jak teď všechno vidí jinak. Já to prostě vzal jako nemoc. Nemocí je obrovská škála a jedna z nich je rakovina. Tak to prostě je. Takže řeči, jak si někdo začal vážit života, popravdě, to já tedy nemám. Mně život přijde pořád stejnej. Byl jsem nemocnej, to je všechno," dodává prezident filmového festivalu v Karlových Varech.

 

Fotogalerie
10 fotografií