"S Deniskou jsme se seznámili asi už na Bídnících v roce 2012, kde se mnou hrála její sestra Natálka. Pak jsme se spolu začali víc bavit. Hned nato přišel muzikál Zorro v divadle Hybernia," řekl tn.cz Robin a pokračoval: "My oba jsme takoví, že spolu blbnem, máme rádi srandu a tak jsme si rozuměli čím dál víc. A nakonec jsme si řekli, je to asi tři týdny, že k sobě cítíme něco víc."

Věkový rozdíl devět let mu prý nijak nevadí. "Já myslím, že je to úplně v pohodě, zatím nikdo nic neřešil," dodal pro tn.cz zpěvák, který se kromě muzikálů loni objevil i v soutěži Hlas Česko Slovenska.

Chtěli někoho jiného, spolu jim je lépe

Puškáš zároveň prozradil, že on i Denisa ze začátku stáli o někoho jiného. Jenže zjistili, že jejich "idolové" se k nim vlastně vůbec nehodí. Zatímco spolu jim je dobře. "To, že k sobě cítíme něco víc, jsme si řekli teprve nedávno," potvrdila Blesku Grossová. 

Čím si ji přitom Robin získal? "Robin je velmi zábavný a opravdu se s ním ani chvilku nenudím. Kromě toho má moc hezké chování. Jak říká mamka – stará škola. Tak doufám, že nám to vydrží," řekla Blesku Denisa Grossová. "Mého taťku už, bohužel, osobně poznat nestihl," dodala.

Fotogalerie
7 fotografií