„S manželkou jsme se rozvedli, když byly dceři asi čtyři roky. Dnes je jí šestadvacet. Má pseudoepilepsii,“ uvedl deníku Aha! zkroušený herec. Tato situace mu na náladě rozhodně nepřidává a on se trápí.

Herec kvůli osobním sporům musel opustit divadlo a začít pracovat jako dělník v kovárně a později kamioňák. To zřejmě zničilo jeho vztah s manželkou, která změnu neunesla. „Dcera má, jak uvádí matka, asi třicet záchvatů denně. Zvláštní je, že u mě neměla za pět let žádný. Je to prostředím, psychikou, matka na ni vyvíjí tlak,“ řekl herec, který o dceru s exmanželkou vede už dlouho spor. Jeho hnacím motorem je otcovská láska a další emoce – nenávist k exmanželce.

„Když jsem měl možnost s ní být přes prázdniny, dokázal jsem z ní vytvarovat úplně jiného člověka, sebevědomého, bez problémů. Tady byla zdravá, ale najednou mi ji manželka sebrala a dva roky jsem ji neviděl,“ dodal se smutkem v hlase Navrátil. Dnes už je ale naštěstí se svou dcerou v kontaktu.

Jeho životní příběh a spor kolem dcery se bude vysílat dnes večer na TV Barrandov.

Herec Antonín Navrátil nikdy nechtěl hrát. Rodiče ho ale v dětství přihlásili na konkurz a jeho kariéra mohla začít. I přes několik vyhazovů dodělal divadelní fakultu. Po třinácti letech ukončil své angažmá v Divadle na Vinohradech kvůli sporům. Následně začal pracovat jako dělník a kamioňák. Později jako zvukař a pak se rozhodl založit dabingové studio. Namluvil stovky postav a některé také režíroval. Z druhého manželství má ještě jednu dceru.    

Fotogalerie
6 fotografií