Lucie přišla ve Výměně na ubytovnu, kde žili se dvěma malými holčičkami manželé bordeláři Věra a Petr. Narazila na nepořádek, ze kterého se jí dělalo špatně. Těžko snášela často přítomný cigaretový kouř v domácnosti, divila se nad chabými hygienickými návyky rodiny. "Ty si nečistíš zuby vůbec?!" nevycházela z údivu při pohledu na 6letou Natálku. Ostatně ani její maminka Věra si zuby nečistila, a tak ani holčičku k tomu nevedla... Zoufalá Lucie nakonec napsala i na sociálku.

Video
Video se připravuje ...

Ostré zúčtování Výměny manželek: Ukončete to, nebo ji zabiju! TV Nova

Vyhodila postel po náhradní manželce...

Pořádně ostrá pak byla výměna názorů při posezení obou manželských párů před kamerou. Celý díl však měl svou dohru. A nejen v tom, že se Lucie po návratu domů k partnerovi Jirkovi a synovi Martinovi rozhodla zbavit se nábytku, kde seděla a ležela náhradní maminka, "špindíra" Věra.

Z pobytu v náhradní rodině se Lucie nemohla dlouho vzpamatovat, myslela hlavně na to, co bude s dětmi. "Já jsem z toho byla dlouho psychicky rozhozená. Měla jsem ty děti dlouho v hlavě. Jejich způsob života byl strašný. Vařily se instantní věci, neznaly domácí stravu, neměly hygienické návyky, nechodily k doktorovi, děti neměly pravidelné prohlídky," posteskla si Lucie na TV Nova. "Bylo to jak z pravěku. A když jsem přišla domů? Vyhodila jsem gauč, vyhodila jsem křeslo a vyhodila jsem postel. Když jsem si představila, že na tom seděla a spala šmudla, která se umyla jednou za 10 dní... to prostě ne," citoval po Výměně Lucii server TN.cz.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zuby si nečistím, bolí mě pak dásně! TV Nova

Pak odešel i partner

Ale Lucii čekaly ještě další nepříjemnosti... Zatímco se Věřina rodina přesunula z ubytovny do prostornějšího bytu v Kolíně, drží dál při sobě, a začala dokonce i dbát na větší pořádek v novém domově, Lucii stihla změna v osobním životě. S partnerem Jirkou se rozešli! "Přítel odešel tři čtvrtě roku po skončení Výměny. Musel odejít, protože se sem vlastně přistěhoval, takže si našel vlastní bydlení a nějak si zařídil svůj život. Je mi to jedno," prozradila smířeně Lucie televizi Nova. Zkrachovalý vztah již odnesl čas. Lucie změnila image a rýsuje se prý nová známost. Nechce to ale zakřiknout.

Fotogalerie
14 fotografií