Krásná modelka strávila po skončení mistrovství světa noc u hokejisty, protože se prý bála v noci cestovat vlakem domů na Moravu. Nyní se ocitla v »navlas« podobné situaci.

Ve čtvrtek večer byla hlavní hvězdou přehlídky plavek, která skončila až v nočních hodinách. Hokejový bůh byl zřejmě zaneprázdněn, takže tentokrát Kovandová složila hlavu u své kolegyně, Blesk České Miss Earth 2014 Nikoly Buranské (23).

„S Nikolou jsme kamarádky, je moc hodná, že mi pomohla. A rozhodně tam s námi nebude žádný hokejista. A ani fotbalista...“ řekla Blesku se smíchem.

Video
Video se připravuje ...

Miss Kovandová, co strávila noc u Jágra: Gynekologická operace a zánět dásní! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinský

Z toho lze vytušit, že Nikolin přítel, fotbalový reprezentant a bek Jablonce Filip Novák (24), nejspíš nebyl doma. „Moc často se s Nikčou nevídáme, tak to rozjedeme! Čistě dámská jízda!“ oznamovala natěšená Lucie.

Kovandová do Prahy na přehlídku měla původně dorazit i s přítelem Vítem Juránkem (26), ale nakonec z Dolních Kounic u Brna přijela sama. „Musel zůstat doma, protože měl ráno nějaké pohovory,“ omluvila Víta, který si nyní hledá práci.

Lucie předváděla jen pár dní po ženské operaci. „Cítím se dobře, jen čekání na výsledky je nepříjemné,“ svěřila se modelka, která je díky přátelství s Jágrem v kurzu: „Pracovní nabídky se mi jen hrnou.“

Fotogalerie
14 fotografií