Tuto informaci pro Super.cz uvedl obhájce poškozené Terezy N. Petr Hulán. „Vzhledem k tomu, že již dříve byl odsouzen za výtržnictví, měl napadnout nějakého muže, hrozí mu přísnější trest, konkrétně za výtržnictví je to v druhém odstavci až do tří let vězení. Za přečin ublížení na zdraví mu hrozí stejný trest odnětí svobody,“ sdělil Hulán.

V roce 2006 byl rapper dokonce souzen za loupež. „Soud pro Prahu 5 mu uložil podmíněný trest, ve zkušební době se osvědčil, proto se na něj musí pohlížet, jako by za skutek nikdy nebyl odsouzen,“ uvedl advokát.

U soudu, který proběhl v úterý, vypovídalo několik svědků. A ani jedna výpověď rapperovi moc nepomůže. „Bohužel pro něj se staví ke všemu negativně, vše popírá. Odmítá i skutky z minulosti, kdy měl napadnout jinou ženu nebo fanouška. Snaží se před soudem vypadat v lepším světle, avšak toto jsou věci, které jsou obecně známé a zdokumentované. Podklady máme a soudu je doložíme,“ uvedl obhájce poškozené.

Ektor nejde moc dobrým příkladem svým fanouškům, kteří ho ještě nepřestali poslouchat. Tereze N. a dalším lidem, kterým ublížil, se dodnes ani neomluvil. Místo toho dokola tvrdí, že nic špatného neudělal. „I kdyby měl pravdu, je jedno, co útok vyprovokovalo. Tohle si nesmí nikdo dovolit. Uplatnili jsme proto i nárok na náhradu škody, kterou ohodnotí soudem přizvaný znalec. A budeme uvažovat i o občanskoprávním sporu. Klientka byla po dobu léčení značně omezena v běžném životě, prodělala náročnou operaci a týdny mohla jíst jen tekutou stravu. Velmi se ztížilo její společenské uplatnění,“ dodal Hulán.

Rapper napadl Terezu N. před dvěma lety v baru. Dal jí rány pěstí a zlomil jí čelist. Předtím měl ještě několik potyček. Udeřil svého fanouška na koncertě a zaútočil na další ženu, Terezu V., se kterou si chtěl vyřídit účty za to, že ho nechala vykázat z jednoho pražského klubu za nevhodné chování. Chytil ji za nohy a vláčel ji podnikem až ven. Tam ho naštěstí zastavili vyhazovači. 

Fotogalerie
7 fotografií