Když Táňa Kuchařová vyhrála Miss České republiky 2006, asi netušila, kam až ji soutěž vystřelí. Poté následovalo vítězství v prestižní mezinárodní soutěži Miss World. Tam s přehledem porazila 103 konkurentek a vyhrála titul. Dostala se do Ameriky, kde absolvovala herecké kurzy a díky tomu se objevila v několika snímcích, např. Donšajni nebo Gympl s (r)učením omezeným.

V roce 2008 založila nadaci Krása pomoci, která je zaměřena na pomoc seniorům. Dodnes se plně věnuje dobročinným projektům, které přispívají na konto nadace. V roce 2012 se stala ambasadorkou modelingové soutěže Elite Model Look a nahradila tak Simonu Krainovou. Účastnila se i soutěže StarDance, kde se umístila se svým tanečním partnerem Janem Onderem na druhém místě. Zkrátka na co Táňa sáhne, to se jí daří.

V jejím životě se objevilo několik mužů. Jejím partnerem byl pražský radní Milan Richter, potom americký model Len Carlson, ale v roce 2013 se dala dohromady s českým hudebníkem Ondřejem Brzobohatým, s kterým chodí dodnes. Jako modelka se objevuje po boku mnohých krasavců, ale vše jen v pracovní rovině. Brzobohatý může být v klidu, protože modelčino srdce patří jen jemu. 

Fotogalerie
22 fotografií