Moderátor a milovník luxusu nechal štáb natáčet u sebe doma – v luxusním apartmá v horním patře komplexu na pražských Dívčích hradech! Byt má rozlohu přes 200 metrů čtverečních a hodnotu téměř 30 milionů. Mareš jej má ale jen v pronájmu – bratru za 100 tisíc měsíčně. „Točily se tam celkem tři obrazy. V tom dnešním si Petra od Leoše stěhuje poslední věci a odjíždí za snoubencem do Miami,“ prozradil Blesku zdroj z natáčení.

Video
Video se připravuje ...

Král luxusu Leoš Mareš: Poprvé ukázal svůj byt za 30 milionů! FTV Prima

Mnohem zajímavější než rekvizity jsou ale Leošovy reálné věci, které kamera zabrala. Neskryl třeba fakt, že Štědrý den má po celý rok, protože ještě při květnovém natáčení stál v rohu místnosti nazdobený stromeček! A v kuchyni se zase vyjímá přehlídka lahví tvrdého alkoholu těch nejdražších značek. Všude na stěnách visí obrazy modelky, se kterou už ale netvoří pár... Zatímco během natáčení se od sebe nemohli odtrhnout, teď si nemohou přijít na jméno. Už po několikáté se rozešli. Leošův byt uvidíte už dnes večer na TV Prima ve Svatbách v Benátkách!

Víte, že... Zatím jedinou Leošovou filmovou rolí byla postava doktora ve filmu Jak básníci neztrácejí naději (2003) režiséra Dušana Kleina.

Fotogalerie
7 fotografií