Mladá žena dnes vypovídala u soudu proti agresorovi. Znova si tak připomenula hrůzu, kdy ji rapper mlátil pěstí do obličeje tak, že jí zlomil čelist. Tváří v tvář se ale naštěstí nesetkali. Od svých obhájců však ví, že soudci lhal. „Když se ho prý ptali, zda udělal nějaké vyjádření na internetu, zda někdy napadl nějakou slečnu či svého fanouška na pódiu, na vše odpověděl, že ne,“ svěřila se napadená Tereza.

Odkazovala tak na rapperovo podivně sestříhané video na internetu, kde se o napadení vyjádřil. „Bylo to takhle. Dvě ženský v jednom klubu, magoři, vožralý, vyfetovaný, hysterický krá*y. Jedna holka bláznivka. Ona se rozeběhla, tak jsem uhnul, dal jsem jí pohlavek, pěstí a loket zezadu do hlavy. Otočil jsem se, abych jí dal pohlavek, a ona zakopla a spadla,“ vypráví na svou obhajobu Ektor.

Dnešní soud s brutálním rapperem byl odročen na červenec, kdy budou předvoláni všichni svědci. „Jen doplním, že z mé strany byl soud dotažen do konce. Po tom všem, co udělal a stále bez lítosti lže a dál chová se agresivně, už byl dvakrát souzený, si nemyslím, že tenhle člověk by měl být vzorem pro dnešní mládež, a ani by neměl chodit mezi lidmi. Doufám, že soud pozná, kdo lže a kdo obrací pravdu,“ přiznala rozhozená žena.

Ektor v prosinci 2013 v pražském baru napadl další ženu. Tentokrát zašel tak daleko, že nebohou dívku táhl za nohy ven, kde ho zpacifikovali vyhazovači. A zcela tento případ nebyl ojedinělý. V říjnu například udeřil pěstí fanouška, který za ním přišel během koncertu na jeviště. Mladík po ráně do obličeje okamžitě spadl na zem.

Fotogalerie
10 fotografií