Dominika Gottová žije se svou maminkou Antonií Zacpalovou (78) a se svým otcem Karlem Gottem (75) má skvělý vztah. Zpěvák ji ve všem podporuje, a dokonce jí zapůjčil i vůz své manželky Ivany (39). Dominice ale vadí, že ji tady okolí sleduje na každém kroku a je jako pod drobnohledem.

Karel Gott ji však varoval, že to tady nebude mít lehké. Dominika přesto přijela a nastoupila do kosmetické firmy. Ve Finsku totiž vystudovala obor kosmetolog. V centru pozornosti je však i v práci. Navíc se cítí osaměle, protože jí chybí kamarádi, které si udělala po celém světě. Psychicky strádá a není šťastná.

Své emoce vyventilovala na sociální síti Facebook, kam napsala: This is the end, goodbye, fuck it all!!! To v překladu znamená: To je konec, nashledanou, se*ru na všechno!!! Toto sdělení vyvolalo zájem jejích přátel, kteří ji začali podporovat a zajímat se, co se mohlo stát tak strašného. Dominika však neodpovídá. Zřejmě vymýšlí, jak zase pocítit ve svém životě trochu štěstí.

Podle informaci deníku Aha! Dominika Gottová už dlouho koketuje s myšlenkou, že se usadí v Luganu ve Švýcarsku. Tam má hodně přátel, kteří ji tam lákají. „Dominiko, kdepak tě máme? Léto už je tady a palmy v Luganu jsou nádherné,“ napsal Gottově dceři kamarád Marquis de Rock.

Fotogalerie
6 fotografií