„Mimochodem, rozjíždim teď takovej byznys, neni to žádnej podvod, nic drahýho, okamžitý účinky a spolehlivý výsledky,“ uvedla na svém Facebooku herečka. A vysvětlila, v jakém odvětví hodlá založit živnost. „Holky, jestli potřebujete shodit bříško, vyrýsovat na poslední chvíli do plavek, tak pište do zpráv. Stačí chtít, je to jen v hlavě a v týhle lahvičce. Osobní odběr u mě v Dejvicích,“ dodala. No neberte to.

I když se polovina Dejvic svíjí v křečích, Nikol je v klidu.  „Zvoní na mě sousedi, že přijela cisterna. V domě vládne všeobecná panika, v ulicích rezonují neidentifikovatelné zvuky, linoucí se z bytů. Kdyby i ostatní byli tak přirozeně inteligentní jako já a při prvotních náznacích zažívacích potíží přešli z vody na víno a whisky, což jsem udělala už v pondělí, byla by to klidná neděle. Ale voni ne,“ napsala si na sociální síť. A má pravdu. Vnitřní dezinfekce je zejména v této situaci velice důležitá!

A co na stav vody říkají další celebrity, které bydlí v Dejvicích? Simona Krainová se nebojí jenom o sebe: „Jsme v pořádku. Pozoruju hlavně děti, jestli jsou v pohodě, ale zatím díky bohu ano.“ A zpěvačka Petra Janů nenechala nic náhodě: „Naštěstí zdravotní problémy nemám, ale musela jsem si nakoupit spoustu balené vody. Doufám, že to dají brzy do pořádku.“

Fotogalerie
5 fotografií